Jasmin Niemi

Road trip.

Kategori: Allmänt

Åkte med mamma och pappa på road trip. Sov som ett barn i bilen och när jag vaknade var vi utanför lager 157. Ett par jeans fick följa med mig. Kika in senare ska ni få se vad jag köpte i måndags.

Natti

Kategori: Allmänt

Igår köpte vi tapet till vardagsrummet och vi köpte även en soffgrupp som består av en trea, tvåa och en fåtölj. Kommer bli grymt bra det här! Köpte även lite andra saker som jag troligen visar imorgon, efter jobbet.. Och gymmet om jag orkar gå dit. Natti

Då och nu

Kategori: Lägenheten.

1 advent och vi har spenderat dagen i Lgh. Jag har rivit tapet, golvlister och knackat bort kakel i köket. Andreas och mamma har rivit skåp och skit i köket. Har sår på knogarna och fingrarna. Men så är det väl när man river antar jag. Tack Mamma att du hjälpe oss så mycket idag!

För två dagar sedan såg köket ut såhär..


Nu ser det ut typ såhär.. Ni ser den lila randen?! Precis den färgen har vi även i taket i köket. Väldigt fult.

Bra dag.

Kategori: Allmänt

Har haft en sjukt mysig dag. Först jobb 7-15 sen åkte jag till Jennifer. Där va Ickan och Ebba med så det blev en hel del kaffe drickande, clementin och pepparkaks ätande, googlande och film tittande. Sen kom Carro och vi köpte Thai och kollade på den första SATC filmen. Lika bra då som nu. Ska sova nu då jag orkar med lite rivning imorgon. God natt

Jul

Kategori: Allmänt

Mamma har julpyntat på toaletten till och med. Konstigt eftersom ingen här är särskiljt förtjusta i julhysterin som sprider sig. Dom röda handdukarna kommer bara fram under vintern och de röda blommorna med. Annars är det vitt, bege, brunt eller någon annan diskret färg på handdukar. Blommorna brukar också vara vita. Undra varför jag vill ha allt vitt!?

Nätet

Kategori: Allmänt

I över 1,5 timma har jag och mamma kollat runt på olika sidor med inredning. Hittade kanske inget som föll oss i smaken direkt. Hatar sidor som är stökiga, skrikiga färger och svinigt dyra. så har ni tips på sidor son har fina saker till okej pris så hojta! Tack och god natt.

Tips

Kategori: Allmänt

Igår morse kikade jag runt på olika bloggar. Då hittade jag en tjej som tipsade om en sida där du kunde klicka hem och prova på ACO Spotless, ett steg för renare hud. Jag testade och fyllde i allt som man behövde. Idag när jag gick ut till brevlådan så låg ett paket där till mig. Snabbt och enkelt. Klicka här om ni också vill ha ett gratis resekit.

Sova

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort mig i ordning för sängen, ska läsa lite recept innan jag ska sova. Ansiktet insmort och brillorna på. Så nu säger jag god natt.

Nu ska det rivas!

Kategori: Allmänt

Vi har fått nyckeln till lägenheten nu istället för 1/12! Så idag började jag och Andreas riva tapeter. I köket och sovrummet är tapeterna nu nere. Imorgon ska vi måla tak och riva tapeterna i hallen! Det går bra nu!

Blindhund och eller käpp nästa?

Kategori: Allmänt

Vad det var jag funderade på inatt va hur jag skulle reagera om jag blev blind. Igår va jag hos optikern och skulle kolla synen eftersom jag ser extremt dåligt i glasögonen och i linserna. Hon såg fundersam när hon gjorde testerna och sa " jag får skicka en remiss till Sahlgrenska för dina kärl växer fast i hornhinnan, och hur mycket styrka jag än lägger på så ser du ändå inte bättre." jaha, kärlen växer fast i hornhinnan och tänkte att hon skulle berätta vad det innebär. Men nix tack och adjö. Förvånad och halvt chockad över beskedet så frågade inte jag vad det innebär. Nu går jag och funderar på om jag kommer tappa ögonen eller kanske "bara" synen. Hellre bara synen för jag gillar mina ögon, färgen på dom iaf. Nu ska jag sova och sen ska jag berätta en annan sak.

Fundersam

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och dricker kaffe, kollar på bonde söker fru och funderar. På vad berättar jag sedan!

Back on track

Kategori: Allmänt

Tillbaka på jobbet och är otroligt glad och lycklig. Mest stolt tror jag. Har ju vart på gymmet första gången på länge, imorgon får vi nyckel till lägenheten och allt flyter på. Nu är det dax för kaffe. Mamma gjorde en halv slarvig utåtbakad fläta på mig innan jag gick. Det ser ut som flätan är dit satt typ. Vet dock inte om ni kan se det på bilden.

Det är sant

Kategori: Allmänt

Idag efter första jobbpasset knallade jag och beställde tid för synundersökning för glasögon och linser. Det va på tiden vill jag lova! Efter det gick jag till gymmet! Tro det eller ej men sant är det. Power Walk på bandet i 60 minuter i mina easy tone. svetten rann och musklerna sved till slut. Men skönt va det. Har sovit en stund för att nattpasset är det jag som jobbar idag. Nu - Middag.

VEM BRYR SIG.

Kategori: Allmänt

Äntligen fungerar min dator som den ska. Har inte kunnat blogga från datorn på väldigt, väldigt länge. Därav ligger inte inläggen i de kategorier som dem ska. Men vem bryr sig? Ärligt, vem bryr sig om någonting. För ett tag sedan bestämde jag mig för att inte bry mig aom era blickar. Men efter ett tag krossar dom mig. Grattis ni lyckades igen. 3-0 till er.

 Kvaliteten på dina tankar bestämmer kvaliteten på ditt liv.

Depp

Kategori: Allmänt

Både jag och Andreas vaknade 14.20 i chock och förstod inte hur vi kunnat sova så länge. Vi sov över 12 timmar. Jag började jobba 15.00 så jag hade bråttom. Skippade duschen, drack kaffe på stående fot och åt "frukost" samtidigt som jag höll maskaran stadigt i handen. Då slog det mig. Måste börja träna och gå ner alla kilo jag har lagt på mig sedan jag träffade anderas. Kan säga att det snart är två siffrigt jag har gått upp. Den tanken gör mig illamående! Vad är det jag stoppar i mig och varför tar jag inte tag i mig själv och går till gymmet? Detta är inte okej. Inte alls! Så idag är jag deppig och vill inte vara kvar på jobbet men det måste jag.

Brutalt ärlig.

Kategori: Allmänt

Andreas är brutalt ärlig. På gott och ont kan jag säga. Han säger rakt ut om han tycker jag har fula skor eller ful färg på naglarna. Senast för en timma sen sa han "Du ser inte så bra ut på bild. Eller alltså du ser bättre ut i verkligheten än på bild!". Ja någon fotomodell ska jag då aldrig bli.

Varberg.

Kategori: Allmänt

Nu är tyvärr helgen snart över. Har iaf haft en underbar helg med Andreas! Vi började med att checka in på Varbergs kurort i fredags klockan två. Då började vi även våran mobilfria dag, kväll och natt.

Klockan tre skulle vi på ett kur bad. Vi valde en avslappnande olja och sen hoppades vi ner i ett badkar med massage strålar i ryggen. Det var en gemensam behandling och hur mysigt som helst! Medan vi låg i badet fick vi varsin ansiktsbehandling som bestod av en lätt massage, rengöring, rengörande mask och återfuktning.

Bastade, badade, bastade, badade. Ja det gjorde vi fram till halv sex. Halv sju var det tre rätters middag och vi åt och drack gott till halv nio och sen gick vi tillbaka till rummet och drack vin, spelade spel och kollade på tv.

Började lördagen med en enorm och god frukost buffé. Klockan tio gick jag på massage och efter det badade vi lite och checkade ut elva.

Tack älskling för en underbar tripp till Varberg! <3

God morgon!

Kategori: Allmänt

Packat och klart.

Kategori: Allmänt

Nu har jag packat inför morgondagen. Andreas har bokat en natt på Varbergs kurort med lite behandlingar och annat för oss, mysigt! Har nog världens absolut finaste kille! Dock känns det sådär att jag ska visa min blekfeta kropp i bikini. Känns inte alls bra faktiskt. Men men bara att gilla läget! Får väl gå fort och le mycket så hinner ingen se att jag är ful.

Vi ska beställa soffan på lördag och när han sa det kom det en hel del glädjetårar! Men nu ska jag sova eftersom jag börjar 7 imorgon och jobbar en stund innan vi åker.

B I N G O

Kategori: Allmänt

Jag och Andreas hade planer på att spela Bingolotto precis som varenda jävel verkade ha gjort. Sitter här utan lott och satsar på att steka pannkakor och spela spel istället.

Imorgon åker vi iväg på min överraskning, han kunde inte hålla sig när jag tjatade så han berättade häromdagen vart vi ska! Vart tror ni vi ska?

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Har äntligen fått pratat med en trevlig person på comviqs kundtjänst! Han undrade varför jag hade det abonomanget jag har just nu. Han skrattade lite och bad om ursäkt för killen som lurat på mig det. Hade jag haft detta "smart abonomanget" förra månaden hade telefon räkningen landat på ca 300 kronor istället för 750 kronor som den låg på! Bra där! Jag måste lära mig att inte gå på allt alla säger! Samma sak är det med reklamer för maskaror. Vet att det är reklam och att dom överdriver hur bra den är. Men ändå måste jag testa den nyaste maskaran och lika besviken blir jag verje gång! Jaja nu blir det kaffe och jag känner mig nöjd efter morgonens telefonsamtal!

Snart är julen här.

Kategori: Allmänt

Nu har jag och Andreas pratat om allt från möbler till barn till resor till, ja vi har pratat om allt. Han tycker inte vi ska ha någon jul men det tycker jag! Liten jul iaf, kanske utan gran men jul ska det bli i vårt hus med glögg, pepparkakor, lussebullar och pynt! Nu ska vi sova, Natti Natti!

Här är dom silvriga julgranskulorna som kommer från rusta och kostade väl 179;- tror jag.

Lång dag.

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund sedan. Nu blir det kaffe och tv innan jag ska lägga mig. Hittade ingenting till mig men till Andreas blev det en del. Jo, tre matta och tre glansiga julgranskulor i svart glas för 19;-. Har köpt några andra i glas som är täckta med "fattigmans silver". Får visa er sen eller en annan dag.

Vinter land.

Kategori: Allmänt

Åker till lager 157 en sväng. Det är kaos mottagning på radion så vi kör all sång.

MIO

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och kan inte släppa soffan som jag såg igår. Andreas har nästan gett mig klar tecken att vi ska köpa den. Så på lördag åker vi till Mio Om vi hinner och kollar på den igen. Kan säga att den är stor -
B 297 cm, D 120 cm och H 93 cm.
Till soffan blir det antagligen en fåtölj som är ganska stor den med. Har inga mått på den men den är en och en halv sitts. Kan se mig ligga i soffan med en filt, en kopp kaffe och bara vara. God natt.

Borta.

Kategori: Allmänt

Ska snart lägga mig och läsa alla bloggar som jag inte har läst sen igår och jag hoppas att dom är uppdaterade. Ska bara måla naglarna först och skriva en "Måste göra lista". Att jag alltid skjuter upp saker och ting och tror att det löser sig själv. Tydligen gör det inte det. Det är Tråkigt att Andreas är i Växjö. Så nära men ändå så långt bort. Smsar gör han inte heller, känner mig väldigt ensam.

Och om någon har sett min kamera så säg till. Den är borta! Väldigt, väldigt borta!

12 timmar vaken natt.

Kategori: Allmänt

I natt blev det 12 timmars jobb för mig. Var redigt trött när Andreas kom och bytte av mig. För er som inte redan visste så jobbar jag och Andreas på samma jobb fast olika skift. Han jobbar nästan bara natt och jag nästan bara dag (har två schema lagda nätter i månaden). Dock har vi tyvärr två långtids sjukskrivna så jag hoppar in en del nätter och han dagar. Så det är inte så många nätter och heldagar vi är lediga tillsammans. Det är en nackdel att jobba på samma ställe. Idag åker han till Växjö för att jobba så han kommer imorgon kväll. Nej nu ska jag sova! God morgon (natt)

Obehagligt.

Kategori: Allmänt

När jag gick till jobbet idag fick jag en obehaglig känsla inom mig. Det var kallt, mörkt och jätte dimmigt. Hörde röster prata men såg ingen. Precis som det är på CSI och Criminal minde när någon råkar illa ut. Har nog kollat för mycket på dom serierna när jag jobbar natt. Gissa vad jag kollar på nu?

Köksbord, mjölkkanna och soffa.

Kategori: Allmänt

Nu har jag och mamma hämtat hem mitt och Andreas köksbord från Mio möbler.

Jag hittade den absolut perfekta soffan. Måste ha den! Galet fin och jag vill verkligen ha den. Den är väldigt stor, pluffsig, mysig, romantisk och helt underbart romantisk. Men får väl se vad Andreas säger när han ser den. Köpte lite andra saker som denna mjölkkanna. Den rymmer väl 3-4 dl och kostade runt 50- lappen. Perfekt!



Dimman lättade tidigt imorse.

Kategori: Allmänt

Helgen har vart bra. Har hunnit leka med Jamie, ätit middag med andreas, oskar, Tim och systrarna blomgren, varit lite för djupt inne i dimman och vart bakfull.

Piggelin.

Kategori: Allmänt

Efter fyra timmars sömn är jag förvånansvärt pigg. Känner dock hur tröttheten kommer smygandes när jag satte mig ner nu för att äta lite. 3 timmar kvar sen ska jag hem och hoppa på Andreas som troligen ligger och sover fortfarande. Hoppas dessa timmar går fort.

Lite bättre

Kategori: Allmänt

Idag har jag lekt och busat med världens Sötaste Jamie. Jag hoppas att jag hinner busa mer med honom innan han åker hem till Norge igen. Bakade kärleks mums med Nathalie som inte blev dom bästa och lagade middag ihop med min bättre halva. Haft en bra och mysig dag med andra ord. Borde sova men kan inte.

Lite bättre bild på tröjan:

Klar

Kategori: Allmänt

Nu har jag suttit och sytt på pärlorna på vänstra axeln. Måste säga att jag är ganska imponerad av mig själv. Blev faktiskt nöjd. Ni får bättre bild imorgon.

Nål och tråd

Kategori: Allmänt

Letade rätt på en tröja som jag har sytt fast tre kedjor på ena axeln. Det gjorde jag för något år sen men nu har jag tröttnat på kedjorna och tänkte fixa om den. Får se om det blir som jag tänkt bara. Man kan göra mycket med nål, tråd och lite fantasi.

Två timmar kvar.

Kategori: Allmänt

Två timmar kvar tills jag får gå hem och sova. Natten har gått väääldigt långsamt. Jag har nog läst alla bloggar som finns att läsa. Några har jag läst flera ggr. Nu ska jag koka gröt och kaffe.

Handdesinfektion.

Kategori: Allmänt

Mina naglar flagnar och går av hela tiden. Det är antagligen pga av all sprit jag använder på jobbet. Har blivit beroende av den. Jag använder den till allt. Jag torkar av fjärrkontrollen, handtag, kranar, lampknappar och självklart mina händer. Sprit är bra, och bakteriedödande.

Sist jag var i Thailand hade jag med mig våtservetter som var dränkts i bakteriedödande medel. Hur bra som helst att ha med sig i väskan och ta fram och torka av händerna med emellanåt. Torkade även av handtagen på hotellrummet och besticken när vi skulle äta. Vet inte om det var därför jag höll mig frisk eller om det var ren tur. Gången innan hade jag nämligen inte med mig något bakterie dödande och hamnade på sjukhus.

Kaffe

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att kaffet ska droppa klart. När jag kom till jobbet såg jag att kaffet va slut. Fick lite smått panik. Kaffe är som cigaretter för mig. Klarar mig inte en hel dag utan. Ringde till Nicklas pappa och frågade om jag kunde få låna lite kaffe så jag klarar natten, inga problem så hans snälla fru kom över med lite. För er som inte vet jobbar jag som personlig assistent. Kan berätta mer om det en annan dag. Men nu är kaffet snart klart.

Pigg tjej...

Middag

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Oskar och har ätit och väntar på kaffet. Han ringde och bjöd oss på middag idag. Börjar bli våran tradition. Detta är väl 4e söndagen vi äter middag ihop. Väldigt trevligt faktiskt. Om två timmar börjar jag jobba. Känns inte så jätte kul men men.

Så mycket bättre.

Kategori: Allmänt

Har myst med min blivande sambo hela dagen. Vi har ätit tacos, bakat kladdkaka och kollat på film. Oskar kom förbi lagom till så mycket bättre som vi självklart satt klistrade framför. Väldigt bra program måste jag säga. Dock saknar jag Petter och gänget som var förra säsongen. Nu blir det en film till innan vi ska sova. Helt underbart att få somna i famnen på Andreas i natt. Var över 14 dagar sedan som vi va lediga tillsammans. Har saknat honom. Mycket.

Sött.

Kategori: Allmänt

Detta är det jag fick av Andreas pappa + familj. En muffins bok, rosa bakformar med vita prickar och en vit termomugg i porslin med rosa prickar.

Jobbar.

Kategori: Allmänt

Är tillbaka på jobbet. Har redan jobbat 8 timmar idag och nu är det dax för 10 till. Har vart hos Andreas pappa idag och sagt grattis till honom. Jag fick ett paket jag med. Ni får se senare vad det va i påsen.

Beställt.

Kategori: Lägenheten.

Har spenderat eftermiddagen på IKEA för lite finjusteringar på köket. Nu är det beställt. Känns bra, verkligen jätte bra! Efter det åkte jag och min bättre halva till kungälv för att laga middag och kolla på Bonde söker fru. Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen lägga mig. Upp och jobba imorgon och sen åka till stan. MEn mer om det imorgon.

mörkret tar över.

Kategori: Allmänt

1/11-11 Ja ni ser ju bara hur datumet ser ut. Vaknade klockan 15.00 av att Andreas kom och stirrade på mig. Han undrade väl om jag levde. Ja det gjorde jag och jag lever fortfarande. Jag blir deprimerad av att det börjar bli mörkt så tidigt på dagen. Jag känner inte för att göra någonting, har ingen ork att göra någonting. Tycker synd om mig själv, väldigt synd måste jag säga. Ska ta mig en dusch nu och försöka börja leva lite. Men vill inte.



Åker gärna iväg till värmen och solen och återkommer när det är ljust här igen.

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

Nu är det bara 1.5 timma kvar tills jag får gå hem. Har varit en lång natt. Huvudvärk som inte har gett med sig på hela natten. Vill bara hem och sova. Nu.

Födelsedag.

Kategori: Allmänt

Jag fyllde ju år igår, dagen va bra. Mest nyfiken har jag varit på vad mamma och Andreas hade planerat. Fick ett kort av Andreas där det stod att den 18/11 kommer han och hämtar mig klockan 12.00 på jobbet. Efter det ska vi åka någonstans och jag ska packa en liten väska. Det kan hända att vi kommer att sova över där. Ja då undrar säker ni som jag - där? Jag har ingen aning vart vi ska eller vad vi ska göra. Spännande <3