Jasmin Niemi

Stress

Kategori: Allmänt

Stress är i korta drag att kopplas bort från jorden, att glömma bort att andas. Stress är ett ignorant tillstånd. Det tror att allt är ett nödläge. Ingenting är så viktigt. Lägg dig bara ner. Läst och gjort. En helvetes dag på jobbet. Jag lägger mig i fosterställning en stund.

Kakburk?

Kategori: Allmänt

Köpte två buntar rosor förut idag. Andreas fyller år imorgon så dom är till honom. Men inte för att han bryr sig särskilt mycket om blommorna. Mer jag som älskar att ha blommor hemma. Satte dom i min kakburk som ändå bara står tom i skåpet. Tycker den passade mer än bra att ha som vas. Roligt att Natta såg det direkt, tror inte ens Andreas har lagt märke till det.

Muffins.

Kategori: Allmänt

Har bakat en jävla massa muffins ikväll. Tyvärr är mitt vanliga recept försvunnet så jag letade upp ett annat i en av receptböckerna i tro att det skulle vara lika gott. Saftiga blev dom, en lite knaprig yta men smaken. Dom smakar väldigt mycket vetemjöl och bakpulver. Det får bli fågelmat av dom och nu letar jag efter ett nytt recept. Så nu frågar jag er, har någon ett gott recept på muffins liggandes som ni vill dela med er av?

Finn ett fel.

Kategori: Allmänt

Har städat hela dagen men nu är det rent och fint. Va ute på en pw och kom hem och då va någonting fel i hallen. Kan inte sätta fingret på vad. Finn ett fel på bilden.

Skotips

Kategori: Allmänt

Jag fick ett tips av en tjej som jobbade i skoaffären när jag köpte ett par av mina converse. Man ska spraya dom med skoimpregnering så blir dom inte smutsiga så lätt. Textilierna suger inte upp smutsen lika lätt då. Så nu har jag sprayat dom som jag inte har sprayat innan. Luktar skit så spraya utomhus om låt torka.

Converse

Kategori: Allmänt

Är så glad. Janinas killes föräldrar kom hem från USA igår och hade med sig dom orange/aprikosa conversen till mig. Janina hade tydligen skickat sms till dom för några dagar sen och frågat om dom kunde köpa med sig dom till mig. Det är svårt att få en bra bild som visar hur färgen är men dom är sjukt snygga.

White Tea

Kategori: Allmänt

Present från Andreas mamma. Luktar lagom mycket och fräscht. Påminner om nytvättade lakan.

Jobb jobb jobb

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat alla dagar då det är fint väder. Imorgon är jag ledig och hoppas verkligen det är fint väder då också. Har huvudvärk efter allt vin och mousserat vi drack igår men det var trevligt. Någon utgång blev det inte. Var väl lika bra när jag ändå skulle upp tidigt och jobba idag. 1 timma kvar sen börjar min helg.

Nya-

Kategori: Allmänt

Nya Chino shorts i ljus rosa och beige. Fint till bruna ben.

Nya Converse -

Kategori: Allmänt

Igår va jag på jakt efter orangea låga Converse. Ni vet dom där fulsnygga? Dom fanns inte i min storlek så det fick bli ett par USA istället. Dessa va nummer två på inköpslistan så det gjorde inte så mycket. Va tycks?

Nöjd-

Kategori: Allmänt

Idag gör jag allt annat än klagar på mitt jobb. Vid 11 hoppade vi in i bilen och åkte till slottskogen. Där åt vi glass, drack kaffe, hängde i solen och kollade på när sälarna fick mat. Nu är vi på väg hem igen. Perfekt dag på jobbet.

God morgon.

Kategori: Allmänt

När jag hade vart ute på min pw igår slängde jag mig i duschen och Somnade som en stock på soffan så förhoppningsvis får ni lite bilder ikväll. Nu är jag på bussen och på g till jobbet. Ovanligt pigg och glad.

Pw

Kategori: Allmänt

Kom precis hem har förberett maten så Andreas kan äta när han kommer från golfbanan. Jag själv ska ut på en power Walk i kvälls solen. Visar vad jag har köpt sen.

Lager

Kategori: Allmänt

Mamma ringde precis. Dom ska åka till lager 157 och jag är lite kluven. Jag är ledig idag men alla andra verkar jobba. Andreas sover och ska iväg och spela golf vid 3 så vi kan ändå inte göra något. Vi hade behövt åka till tippen också men det får vi göra på tisdag istället. nej jag får åka med och kolla om de finns något fint helt enkelt. Nu måste jag duscha.

Stress

Kategori: Allmänt

Har stressat som en idiot hela dagen. Jobbat, tvättat, på akupunktur, hem till mamma och hämta sommarkläder tillbaka till Bohus med pappa för att sätta upp Fläkten (äntligen), ut på pw, hem och förbereda maten till Andreas. Okej det sista hann jag inte men det var meningen att jag skulle ha gjort. Äntligen ligger jag i soffan och kollar på tv. Andreas åkte precis till jobbet så nu ska jag passa på att måla naglarna.

Blixtrar och dunder.

Kategori: Allmänt

Nu är åskan och regnet påväg hit också. Usch, gillar inte åska men men bara att gilla läget. Brakar på ganska bra nu.

Missmin

Kategori: Allmänt

Jag vaknade vid 9 idag. Drack kaffe ute på balkongen och väckte Andreas vid 10. Vi åkte och lekte med världens sötaste Jamie. Hoppade studsmatta, lekte med traktorer och med en massa annat. Nu har jag fått ett nytt namn av honom igen. Innan hette jag Missmin sen Min och nu heter jag Smin. Nu är jag på jobbet igen och sitter ute i solen. Ska ta mig en kopp kaffe och kolla igenom lite papper.

Sol

Kategori: Allmänt

Ligger och jäser i soffan. Har vart i stan och träffat Helena som jag inte har träffat på två år typ? Vi pratade och skrattade och beklagade oss lite, underbart. Ska tvinga Andreas att massera mig lite nu.

Spännande.

Kategori: Allmänt

Fotbollen ses med stor spänning hemma hos oss. Tacos, öl, vin, kladdkaka med glass och jordgubbar och alla verkar vara mätta och belåtna. Verkar som matchen avslutas med straffar. Vad gör ni ikväll?

Pannkakor

Kategori: Allmänt

Jag stekte precis pannkakor till mig, Fillan och Andreas.

God morgon.

Kategori: Allmänt

God morgon. Jag va helt slut i huvudet igår så jag och Andreas åkte hem till mamma och grillade. Efter maten åkte Andreas till jobbet och jag stannade kvar. Somnade på golvet när jag klappade en av katterna och när jag vaknade kröp jag ner i sängen. Idag kommer ett gäng hem till oss för att kolla på fotboll och äta lite. Nu ska jag duscha.

Hamstern är död.

Kategori: Allmänt

Bloggen står still men hamster hjulet snurrar på. Jag har inte gjort ett smack denna veckan förutom att jobba, power walka och städat.. Typ. Kollat på fotboll med. Idag är det 7e dagen på rak som jag befinner mig på jobbet. I helgen är jag ledig och det ska bli otroligt skönt. När jag kommer hem från jobbet ska jag slänga mig i duschen. Jag orkade inte gå upp i tid i morse så jag hann inte duscha. Tur att Andreas kommer och hämtar mig sen så jag slipper visa mitt osminkade ansikte och äckliga hår ute. Ska nog baka lite också!

Outsiders

Kategori: Allmänt

Nu Outsiders - Kärlek i Gambia.

Känslan.

Kategori: Allmänt

Känslan att sitta i soffan med nya brillor och kolla på tv och se texten utan att behöva anstränga sig och Kisa är obeskrivlig.

Äntligen.

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen och är äntligen på väg hem. Det har inte kommit upp några inlägg som jag har skrivit under dagen. Knepigt. Imorgon blir det jobb, akupunktur och tillbaka till optikern för att hämta glasögonen och kolla varför jag inte kan se med linserna. Skit. Höger öga ser jag bra med men inte det vänstra. Får se om dom lyckas fixa det. Hoppas.

Jobb-

Kategori: Allmänt

Fick hoppa in en timma tidigare på jobbet idag, jag är trött och hade inte tackat nej till att krypa ner i soffan med en filt och sova hela dagen. men inte det inte.

sol sol sol

Kategori: Allmänt

Fint väder, synd bara att jag inte kan njuta fullt ut pga av pollen men ändå. Jobbar till 3 och nu är vi på väg till slottskogen. Har laddat väskan full med servetter, ögondroppar och nässpray så det ska väl gå bra.. Sen ska vi åka på kalas hos Andreas kusin och hälsa på hans mamma tror jag, om vi hinner.

Perfekt.

Kategori: Allmänt

Öl, jordgubbar och en massa tjat.
- Mer behövs inte.

Skit

Kategori: Allmänt

Blir så Irreterad! Vårat internet håller på att krångla och fungerar inte och för att kunna aktivera min nya telefon måste jag ha internet. Roligt att jag inte kan börja använda telefonen! Jävla skit!

Tvätt dax.

Kategori: Allmänt

Då var det fredag idag då. Jag jobbar lördag och söndag tydligen, trodde jag va ledig söndag men inte det. Nu ska jag strax springa ner till tvättstugan för att tvätta lakan och handdukar. Gillar inte att tvätta det här uppe för att vi har ingen plats att hänga upp det på och ingen torktumlare tyvärr. Men det funkar bra ändå. Ska väcka min bärhjälp nu.

Seg

Kategori: Allmänt

Slängde mig i soffan nu och blev väldigt trött. Jag ska snart göra mig en kopp kaffe och fixa mina naglar. Dom blir allt annat än fina när man har händerna i massa rengöringsmedel.

Andreas har inte hört av sig så jag antar att vi inte vann någonting. Han börjar jobba om 30 minuter så det känns som han borde höra av sig snart men vem vet. Tråkigt när han är borta hela dagen + kvällen + natten. Hatar att sova själv, borde vara van men tror aldrig jag kommer att vänja mig.

Dåligt väder.

Kategori: Allmänt

Eftersom vädret är som det är så vägrar jag gå utanför dörren. Andreas har åkt för att kolla på trav. Förhoppningsvis vinner han lite pengar också, troligen inte men hoppas det.

Jag passar på att storstäda nu när han inte är hemma. Det blir lättare så, ingen som är i vägen eller frågar "vad ska jag göra? Finns det något jag kan göra?". Blir bara Irriterad när jag vet att maten ska lagas, kläder ska vikas, tvätten ska tvättas och allt annat ska göras och han frågar vad han kan göra. Självklart är det en väldigt snäll tanke men ibland kan man ju ta egna initiativ. men nog om det.

Nu har jag dammtorkat och skurat ugnen och så. Nu ska jag bara dammsuga, skura toalett golvet och väggarna och tvätta golven också sen är det väl läge att äta något. Känner inte för att laga middag när det ändå bara är jag som ska äta men men.

Pyssel - Förvaring

Kategori: Allmänt

Både jag och Andreas har skor så det räcker och blir över. Så skor som jag inte använder jätte ofta behöver inte stå framme och vi har inte så mycket förvaring för just skor. Så istället för att bara slänga upp dom på hyllan fixade jag några skokartonger och slog in dom i vanligt presentpapper. Ser lite roligare ut att ha lite färg på hyllan i klädkammaren.

Kärlek.

Kategori: Allmänt

Hej då svart - hej vit.

Raglady-

Kategori: Allmänt

Från Raglady köpte jag ett armband. Tyvärr fanns inte de jag var ute efter så det fick bli detta istället. Tror dock jag gillar detta mer.

Nytt..

Kategori: Allmänt

Nytt-

Kategori: Allmänt

Vad det är får ni se sen.. Nu kaffe och Grey's.

Ber om ursäkt-

Kategori: Allmänt

Ber så hemskt mycket om ursäkt. Åhléns i Nordstan menade jag, inte i femman som jag skrev. (eftersom det inte finns någon där!)

Hoppas.

Kategori: Allmänt

Glasögonen hade tydligen inte kommit än utan det var bara linserna som hade kommit. Ska testa dessa i ca 2 veckor och kolla hur dom känns och framför allt om jag kan se i dom. Den nya styrkan är vänster öga -4,75 och höger öga -5,50. Hoppas nu att dessa funkar bra och att jag slipper gå förbi människor som ett miffo som vinkar eller säger hej bara för att jag inte ser vem/vilka det är.

Satans järnspikar!

Kategori: Allmänt

Hej hopp. Bad tjejen på Åhléns för att kolla om kavajen fanns någon annanstans eftersom den va slut i femman också. Givetvis var den slut över allt i hela Västsverige. Fanns en strl 42 kvar i Trollhättan. Helvete också!

Fick köpt en annan kavaj och lite annat smått och gott iaf som jag kanske visar sen. Är hemma hos mamma och pappa nu och ska äta middag.

Vill ha!

Kategori: Allmänt

Åkte en snabbis till allum idag med Natta, Andreas Maria (deras mamma) och lilla Jamie. Hittade lite fint inne på h&m som jag köpte. Hittade även en kavaj från Åhléns som självklart inte fanns i min storlek. Får ångest när jag tänker på om jag inte hittar den på någon annan Åhléns! Håll tummarna åt mig! Imorgon ska jag ändå in till stan för att hämta mina glasögon så då springer jag förbi och letar.

Munnen full.

Kategori: Allmänt

Filmen var riktigt riktigt dålig tyvärr. Vi stängde av efter halva. Vi sysselsatte oss med att proppa munnarna fulla med vindruvor istället. Jag fick in 32 stycken och sen var det fullt, minst sagt. Andreas hade nog kunnat få in närmare 40 men han nöjde sig med 30 stycken. Det var länge sen vi skrattade så mycket. Nu ska vi snart lägga oss. Ska upp tidigt imorgon för att gå till vårdcentralen.

Måndags mys.

Kategori: Allmänt

Nu blir det film och lite ost, kex, druvor, äpple och oliver. Ha en bra kväll.

Chokladglass

Kategori: Allmänt

ICAs egna variant av Ben and Jerrys är förvånansvärt god! Är man sjuk är det okej äta glass tills man får ont i magen. Allt för att halsen ska sluta klia för en liiten stund.

God morgon

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 9 imorse i panik för jag inte fick luft. Gick upp och knaprade medicin och pumpade näsan full med nässpray. Druckit några koppar kaffe och ringt massor av samtal. Till hudläkaren, allergiläkaren, tele2 och några till. Skönt att få det gjort. Nu sitter jag och funderar på om jag är värd lite glass. Tror jag är det faktiskt. Är sjukskriven i dag och imorgon. Får se hur jag mår på onsdag. Hoppas på att jag är frisk men men. Måste åka och prova linserna optikern har tagit fram till mig och hämta glasögonen också. Undra bara när.

Sämst.

Kategori: Allmänt

Känner mig som världens sämsta flickvän. Andreas har passat upp mig hela dagen. Middag, glass, medicin, frukt, vatten, ja han gör allt och jag får bara ligga i soffan. Han är nog ganska nöjd ändå, han har kollat på sport varje gång jag vaknat och nu kollar vi på fotboll. Men jag köpte lite ostar, oliver, gröna äpplen, vindruvor och kex i fredags som jag gömt långt in i kylen, tror inte att han har sett dom än så blir nog att överraska honom imorgon eller redan ikväll.

Sjuk.

Kategori: Allmänt

Jag lever, halvt iallafall. Har åkt på en satans förkylning plus att jag har en sjuk allergi mot pollen på samma gång. Idag är det värre än någonsin. Feber, frossa, huvudvärk, nysningar, kliande näsa och hals. Andreas åkte precis för att köpa medicin och glass till mig. Världens bästa kille har jag, utan tvekan. Nu ska jag sova en stund.

Kosta Boda -

Kategori: Allmänt

Tusen tack mamma och pappa.

Present.

Kategori: Allmänt

Gissa vad jag fick av mamma och pappa.

Långt kvar.

Kategori: Allmänt

Det är bara tisdag och flera dagar kvar tills söndag då jag äntligen är ledig igen. Usch.