Jasmin Niemi

100 Dagar.

Kategori:

Om 100 dagar åker jag och Andreas till Thailand. Sol, bad, god mat och underbara stränder. Längtar att få lite färg så jag slipper se ut som ett lik med svarta sopsäckar under ögonen..

Jobba bör man annars...

Kategori:

Har precis målat naglarna och ska snart åka till jobbet igen. Andra gången för idag. Kom hem vid fyra och har försökt att sova sedan dess men inte en blund. Så det får bli att vara vaken cirka 28 timmar istället. Yippie. Har letat i flera dagar efter mina primeboots men kan verkligen inte hitta dom och börjar bli rädd att jag har råkat slänga dom av misstag. Nu ska jag kramas med mitt hjärta innan jag ska åka och jobba.

Lack

Kategori:

Har sovit som en griskulting i natt och gick upp redan vid halv tio. Har grejat lite och målat naglarna med ett av mina nyaste lack. Kan dock inte bestämma mig om jag gillar det eller inte. Testade ett av Kicks egna och det var förvånansvärt täckande men får se om det sitter (eller om jag tar bort det innan)..

Inte tid

Kategori:

Känns som kroppen börjar säga ifrån nu genom att ge mig huvudvärk, ont i kroppen och sjuk värk i nacke och rygg. Men efter helgen lugnar det sig med jobbet så då blir det mer regelbunden sömn hoppas jag. Har inte tid att bli sjuk. Idag har jag iallafall tagit tag i mina kläder och sorterat bort sommarkläderna, vikt och sorterat så nu är allt i ordning. Storstädningen är gjord och tvätten tvättad. Känns skönt att ha det gjort. Rosorna jag fick av Andreas har blommat ut nu och är otroligt vackra.

Bully -

Kategori:

Har tittat på en dokumentär på SVT1. Tårarna rann och ilskan växte. Jag blev äcklad av att se hur elaka barn är mot varandra och hur skolan reagerar på det. Dokumentären heter "Bully" och snälla ni, ta er tid att kolla på den. Det är verkligen värt det.

Här kan ni kolla på den- http://www.svtplay.se/video/316409/bully

Sista natten.

Kategori:

Hoppas denna natten går fort. Imorgon när jag går av så är jag ledig fram till på lördag. Lyx! Är kaos hemma så ser fram emot att städa, skura, damma och tvätta. Ska nog baka någonting gott med. Tips?? Ska sysselsätta mig med att måla naglarna och leta recept här i natt, men innan det ska jag göra lite nytta.

Vill bara hem.

Kategori:

Alltid trevligt med kö såhär på morgonen när man är på väg hem från 10 timmars nattjobb.

Tacomys

Kategori:

Andreas kom och väckte mig. Han hade lagat middag och det blev inte spenatsoppa som planerat. Nej han hade gjort Tacos men jag klagar absolut inte. Nu ligger jag i soffan och är fortfarande trött, funderar på att blunda en liten stund. Det har regnat i stort sett hela dagen och jag vill verkligen inte gå ut eller åka till jobbet. Vill ligga här hela kvällen med tända ljus och en kopp kaffe. Börjar bli trött på att åka till jobbet nu, försöker att göra det med ett leende. Men hade Mer än gärna vart ledig i två dagar på raken.

Vardagslyx

Kategori:

Kom precis hem från ansiktsbehandlingen. Den här sorten Vardagslyx är det bästa som finns. Ska lägga mig och sova en stund ska bara äta lite. Jobbar natt idag igen och kommer inte att orka om jag inte får sova mitt på dagen. Sen blir det spenatsoppa till middag.

Fick en bukett underbara rosor av mitt hjärta idag också. Börjar fundera på vad han har i baktanken egentligen.

Underbara ljus

Kategori:

Är så trött att jag håller på att dö. Köpte ett nytt underbart Yankee candle idag. Clean cotton blev det. Köpte två andra grejer från yankee candle också men orkar inte visa dom nu. God natt.

Inte min grej.

Kategori:

Att spara pengar gick väl sådär bra idag. Visar sen vad jag har köpt först ska jag förbereda maten, dammsuga och tvätta toaletten.

Tråkig dag.

Kategori:

Har legat i soffan stort sett hela dagen, precis som planerat. Sov i någon timma och sen lagade mat. Fy va det är tråkigt att laga mat till sig själv och att äta ensam. När Andreas var i Spanien och jobbade lagade jag väldigt sällan mat. Mamma och pappa hämtade hem mig flera gånger så jag kunde äta med dom. Nu har jag iallafall målat naglarna och duschat. Sitter och funderar lite på vad jag ska sysselsätta mig med på jobbet i natt. Andreas tog med sig den fungerande datorn till sitt jobb i Kungälv och är hemma vid 11 ikväll och då är jag redan på jobbet. Men kommer kanske någon film eller något på tv jag kan kolla på. Nu ska jag hänga upp tvätten.

Grym helg

Kategori:

Fast jag har jobbat som en dåre det senaste så har jag haft en fantastisk helg. I fredags åkte jag och Andreas hem till hans mamma och åt middag och gratulerade Marcus. Sen åkte jag och Nathalie hem till Jennifer som fyllde år. Satt och pratade och hade det jätte trevligt. Blev ganska tidig hemgång då jag skulle jobba lördag morgon. Igår kväll åkte jag hem till Lisette som bjöd på middag. Sen blev det några öl, lite vin, mycket prat och skratt. Nu åkte Andreas precis till jobbet och jag ska ligga i soffan och inte göra någonting ett tag. Jobbar natt sen så blir nog att sova lite skulle jag tro.

essie

Kategori:

essie's snabbtorkande överlack är grymt. Nagellacket håller jätte bra och flagnar inte fast jag har händerna i mycket vatten och spritar dom mycket. det är nya favoriten

essie

Kategori:

essie's snabbtorkande överlack är grymt. Nagellacket håller jätte bra och flagnar inte fast jag har händerna i mycket vatten och spritar dom mycket. det är nya favoriten.

Regnbågar och sömnproblem

Kategori:

Ligger i sängen och ska strax sova. Vaknade givetvis för tidigt i morse igen, studsade upp och skulle börja klä på mig när jag såg att klockan bara va kvart i fem. Längtar tills måndag morgon då jag går av nattpasset och får åka hem. Då har jag jobbat sju dagar i sträck och är ledig tills dagen efter iaf. Inte illa. Nu ska jag läsa lite skvaller innan jag slocknar.

Förresten, imorse kom regnbågen fram Den var hur tydlig som helst och dubbel dessutom. Var längesen jag såg en regnbåge faktisk. God natt.

Myser

Kategori:

Duschade i 45 minuter och känner mig som en ny människa. Andreas tycker det är bra att vi bor i lägenhet och inte behöver betala för vatten. Det hade blivit dyrt annars. Har vart iväg efter jobbet och köpt present till Jennifer och jag hoppas hon tycker om den/det lika mycket som jag gör. Jag va tvungen att springa in i affären efter att jag köpt en till henne och köpa en likadan till mig själv. Nu kollar vi på bonde söker fru och myser innan Andreas åker till jobbet... Igen.

Bokat och klart-

Kategori:

Jag längtar så jag spricker. Idag bokade vi äntligen biljetter! Ge mig Januari nu så jag och mitt hjärta kan få lite sol, värme och vackra stränder.

Jobbigt

Kategori:

Den senaste månaden har jag vaknat efter 4-5 timmar efter jag lagt mig, studsat upp och trott att Jag har försovit mig. Gör det även när jag har jobbat natt. Någon som vet varför eller vad jag kan göra för att sluta? Det är otroligt jobbigt då jag inte kan somna om
På ett bra tag och är jätte trött hela dagen sen. Precis som idag.

Jobbar så påsarna växer.

Kategori:

Om drygt en timma får jag gå hem. Ska dock vara tillbaka här på jobbet 7.00 imorgon. Räknade ut att jag kommer jobba lite mer än 180 timmar denna månaden men ska försöka bita ihop och göra det med ett leende. Det lönar sig i slutet. Dock börjar påsarna under ögonen synas mer och mer och nu går det inte ens att sminka bort dom längre. Men får vila ut en annan dag. Nu en
Kopp kaffe till ensam mamma söker innan hemgång.

Sep. 17, 2012

Kategori:

Då var det måndag igen och jag är på g till jobbet. Jag och Andreas har suttit och planerat en massa saker och det känns som 2013 kommer bli ett bra år. Ut och se världen en sväng är aldrig fel. Men berättar mer när vi spikat allt. Har köpt lite nya armband igen och jag är nöjd. Andreas undrar vad jag ska göra med alla armband eftersom jag bara har två armar. Tur att man kan använda flera på samma arm. Men borde kanske inte köpa så mycket mer nu, börja spara pengar till nästa år istället. Nu ska jag strax på bussen så läge att leta fram busskortet.

Söndag

Kategori:

Då har jag jobbat idag igen och tiden gick verkligen långsamt. Ville bara hem till soffan och Andreas, Tända ljus och spela spel men nix. När jag kom hem hade Andreas åkt för att spela match så jag låg i soffan en stund. Nu står äpplepajen i ugnen och middagen är förberedd. Lövbiff, hemma gjort vitlöksmör, bea, potatiskroketter och en stor sallad. Det kommer sitta fint. Ikväll kommer nya Beck som vi självklart ska se.

Lördag och kalasdax

Kategori:

Hade en bra dag igår. Efterrätten blev väldigt lyckad, vi gjorde en banan och kolapaj med grädde på toppen. Jag hade tänkt sova till 12 idag men det gick sådär. Vaknade 9.15 och kunde inte somna om så nu sitter jag här med min fjärde kopp kaffe och har precis målat klart naglarna. Andreas kommer nog hem när som och då ska vi till hans farmor som fyller år. Sen blir det hem och sova för jag ska jobba imorgon. Ledig nästa måndag nästa gång så det ser jag fram emot.

Tråkigt väder.

Kategori:

Usch vilket väder! Blåser, regnar och är grått. Idag ska jag och Andreas hem till hans mamma för att umgås med alla där. Jag och Mikaela har suttit och planerat förrätt och efterrätt tills ikväll. Middagen var redan planerad så efter jobbet ska vi åka och handla och sen sätta igång. Detta kan bara bli bra!.. Hoppas jag. Imorse fick jag hoppa i stövlarna och se glad ut. Snyggt? Nej men är hellre torr om fötterna faktiskt.

Trött

Kategori:

Träffade Ida, William och lilla Charlie ute på gården när jag kom hem från jobbet. Blev en kaffe med Ida och nu ska jag ta mig en till kopp och ett äpple medan jag slänger ihop lite mat. Andreas åkte och jobba tidigt imorse och kommer inte hem förs imorgon så får äta middag själv. Kul.

Smycken

Kategori:

Jag skulle ju visa ytligare en sak som jag köpte häromdagen när jag gjort ordning den. Det är ett runt fat med fyra ljushållare som ni ska se nedanför. Men är lite osäker på hur jag vill ha det. Fyllt med stenar? Torkade blommor? Äh får se hur det blir. Till vintern ska jag iaf fylla fatet med nötter, två-tre kanelstänger hopknutna och torkade skivor apelsin. Men just nu ser fatet ut såhär.

Ljus

Kategori:

Jag har fått någon slags dille på ljushållare så jag köpte två till idag. Dom ska jag ha i badrummet är tanken. 10 kronor styck i en affär i nödinge som jag inte har någon aning om namnet på.


Smoothie

Kategori:

Om en timma ska jag kila till jobbet. Sitter och kollar på "hart of Dixie" som kan vara den bästa serien någonsin. Har bara två avsnitt kvar av säsong ett så jag hoppas verkligen säsong två kommer ut snart. Gjorde en smoothie på banan, bär lite mjölk och yoghurt. Mumms.

Affären-

Kategori:

Just det. Har ju glömt att berätta vart dendär affären ligger som har/hade 50% på Allt. Den ligger faktiskt i Bohus, tro det eller ej.

Mysig kväll

Kategori:

God kväll. Nu sitter jag och mitt hjärta och kollar på någon halvkass film på tv. När Andreas kom hem från jobbet sov han en stund och sen åkte vi och handlade. Kom på mig själv när vi var Påväg till affären att det är söndag idag. Stor handla aldrig på en söndag! Inget bröd och ingen mjölk men allt annat fick vi med oss hem. Städade och skurade toaletten när kycklingen var i ugnen och Andreas gjorde sallad. Mycket god middag blev det idag. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det blir alldeles för kallt. Sov gott och ha en fortsatt mysig söndag.

Ps. Nya Ljushållare i fattigmanssilver 12 kronor styck. Väldigt nöjd.

Fantastiskt.

Kategori:

I fredags fick jag ett sms från Carina som har flyttat till Stockholm. Hon och hennes kille David va på väg till Göteborg. Hon undrade om jag och Andreas ville följa med hem till Malin och Niklas på vin och Spelkväll. Så igår åkte vi till dom och hade det hur mysigt och trevlig som helst. Man vet att man är bra vänner fast man inte bor på samma ställe eller pratar i telefon dagligen men när man ses är allting precis som vanligt. Det värmer att se vilka som verkligen är vänner. Det är dom man kan vara sig själv med, det är dom som man kan falla framför och dom stöttar och hjälper dig upp igen. Så tack för igår, ni är fantastiska.

Jobba jobba jobba

Kategori:

Va roligt att ni skriver så många kommentarer.... Nu är jag på jobbet igen. Mindre kul en fredag natt. Ska dricka kaffe, kolla på en serie och måla naglarna. Spännande. Är bitter idag, Något så fruktansvärt Bitter. Hade sett fram emot en hel ledig helg men det blev det ju inte och inte nästa helg heller. Om 4 veckor är jag ledig en hel helg hoppas jag.

Fotbollskväll

Kategori:

Igår kväll va jag och kollade på när Andreas spelade fotbollsmatch. Vädret va inte det bästa men det var en rolig match. 5-0 vann dom med. Kände mig som en riktig fotbollsfru när jag stod där och höll tummarna och tjöt när det blev mål. Innan jag träffade Andreas hatade jag allt som hade med sport att göra. Men tror jag har lärt mig att faktiskt tycka om fotboll nu. Det blir nog så när man lever med en sportfanatiker. Andreas älskar allt som har med sport att göra, han hade garanterat kollat på stövelkastning om det hade visats på tv.

Nycklar

Kategori:

När jag va i den där affären med 50% idag köpte jag även dessa. Vet inte var jag ska ha dom men någonstans ska jag ha dom. Köpte en annan sak också men den måste jag göra ordning på något fint sätt innan ni får se.

Nytt-

Kategori:

Efter jobbet idag sprang jag in i en liten affär som har 50% på allt för dom ska lägga ner. Köpte en trälåda som ser ut som en bok som man ska ha kontrollen i. Jag ska nog ha den som ett smyckeskrin eller ha något annat kul där i. 95 kronor betalade jag för den, helt lagom.

Nytvättat

Kategori:

Idag har vi gjort en massa bra. Jag har jobbat och sen var vi på banken för att öppna ett resekonto där vi sätter in en summa varje månad så vi har och kan åka utomlands med. Känns riktigt bra. Sen va det tvättning som stod på schemat. Tvättade täcken, kuddar och ett skydd vi har över bäddmadrassen, kläder lakan ja allt. 8 timmar hade vi tvättid och fyra maskiner. Gick väldigt smidigt och nu är allt rent och fräscht. Ligger i sängen nu och den känslan när jag ligger här ny duschad i allt nytvättat går inte att beskriva. Nu ska jag strax sovs för imorgon ringer klockan igen. God natt

Glass i stora lass

Kategori:

Andreas spelade en golftävling igår. Tyvärr missade dom finalen med 1 slag men jag blev mer än nöjd. Dom fick välja pris från ett prisbord och mitt hjärta vade en glassmaskin som jag fick. Här ska det göras glass.

Klart-

Kategori:

Nu har jag pysslat klart och är faktiskt nöjd med resultatet. Nu ska jag göra pannbiffar, potatis och brunsås.

Pimpar jeansskjortan

Kategori:

Det regnar och är väldigt tråkigt väder ute så jag passar på att pimpa min jeansskjorta lite. Jag köpte hem X-antal stjärn-nitar och tänkte sätta som på jeansskjortan. Vi får se hur det blir.

Yankee candle

Kategori:

Tillskott till familjen. Luktar helt underbart.

Det gröna - wild passion fruit.
Det rosa - pink sands.

14 timmars sömn

Kategori:

Ledig idag vilket har vart så skönt. Vaknade vid 4 tror jag och då hade jag sovit i 14 timmar. Förstår ni hur lång tid det är? Så skönt. Andreas köpt Thaimat efter sin träning så vårt helgmys fick vi ta igen idag då vi båda två har jobbat hela helgen. Nu kollar vi på Robinson och jag ska strax duscha och sen måla naglarna med ett nytt lack. Ett oxblodsrött tror jag eller kanske svart?