Jasmin Niemi

Trion

Kategori: Allmänt

Idag ska jag dricka vin men finfina tjejer. Kommer inte ihåg när vi tre träffades sist. Märks att vi är vuxna, med tre olika jobb och tre olika scheman. Jag, Jennifer och Lisette.

Klicka hem.

Kategori: Allmänt

Så nu har jag bestämt mig. En klocka av varje färg får det bli. Egentligen finns det inte plats för någon ny klocka enligt min budget men det skiter jag i! Jag vill ha bägge och jag ska ha dom bägge två! Så när jag kommer hem blir det att klicka hem dom :)

Vill ha

Kategori: Allmänt

Vill ha! Men vilken färg är frågan?



Pw

Kategori: Allmänt

Gick till Kungälv idag igen. Tog ca 35-40 minuter så gick på i bra tempo trots min träningsvärk. Tyvärr blåste det ganska mycket men det va helt okej väder ändå.



Dålig vana.

Kategori: Allmänt

Snozade för länge i morse och självklart måste jag stressa och missade den planerade bussen. Jag hatar att snoza men ändå gör jag det. Måste sluta, hatar att stressa på morgonen och hela dagen blir förstörd. Får ta med mina ägg och slänga ihop en äggröra på jobbet när jag kommer istället. Måste rusa.

Tabbe

Kategori: Allmänt

Tabbe! Jag bytte handdukar och badlakan förut. Hängde upp mörkblåa nya som jag bara har tvättat en gång. Ja och nu är jag blå luddig och känner mig inte jätte fräck! Nybörjarmisstag av mig! Jag vet ju att man måste torktumla nya handdukar så luddar dom inte av sig så mycket men men. Får byta handdukar igen och sätta upp en tvätt tid snarast! Nu - djungelns idiot (drottning)

Träningsvärk

Kategori: Allmänt

Jag har fått träningsvärk efter min pw till Kungälv igår. Men jag klagar inte, tvärt om! Njuter av känslan.

Vaknade på tok för sent idag och det kommer jag få ångra när jag ska lägga mig. Klockan ringer strax innan 6 imorgon och jag jobbar fram till 15. Men jag hoppas på solsken imorgon så jag kan snöra på mig mina skor och pw till kungälv igen. Ska försöka göra det till en vana. Minst en gång i veckan om vädret är bra. Nu ska jag hoppa in i duschen.

Dödskallar

Kategori: Allmänt

Idag har jag på mig min sjal jag köpte på gatan i London. Bege med bruna dödskallar på, mycket tjusig.

Power walk

Kategori: Allmänt

Efter middagen åkte Andreas på sin fotbolls träning och jag plockade ordning lite. Snörade på mig mina easytone och satte på bra musik i lurarna. Det blev en power Walk på 5-6 km till Kungälv och kom till Andreas träning lagom i tid för att åka med honom hem. Nu dricker jag kaffe och kollar på lyckan i LA men hinner bara se en kort stund för snart går bussen mot jobbet för andra gången idag.

akupunktur

Kategori: Allmänt

Japp nu sitter jag i väntrummet för att komma in och bli en nåldyna. Ska på akupunktur för första gången i mitt liv. Detta verkar vara den ända lösningen
På min otroligt stela nacke och rygg. Eller lösning vet vi inte än. Men jag hoppas att det fungerar så jag slipper vakna på nätterna pga känslan att ha blivit överkörd av x-antal bussar. Håller tummarna.

Promenad

Kategori: Allmänt

Nu har jag dammsugit och grejat som en dåre här hemma. Har förberett maten och tvättat en maskin tvätt. Jag tänkte gå ut och gå till surte för att ta en kaffe med Lisette. Men det får bli om en stund.

God morgon

Kategori: Allmänt

Nu har jag legat vaken i 1 timma. Vridit på mig tusen gånger men kan inte somna om. Känns som jag har blivit överkörd av en buss eller två. Så får väl gå upp och koka lite kaffe och glo på tv. Är egentligen piss trött så förstår inte varför jag inte kan somna om.

Igår när jag kom hem till mamma och pappa satte jag på bastun och låg där inne i 45 minuter. Det va sjukt länge sen jag tog mig tiden att basta, men det är så värt när man väl gör det. Men nej får sysselsätta mig med något nu. God morgon

Fredag.

Kategori: Allmänt

Igår blev det utgång för Mickan som fyllde 20. Har inte haft så roligt på länge måste jag säga. Ska snart springa till Jennifer och dricka kaffe och sen åka till stan för att leta lite vårfint.

Sova lite

Kategori: Allmänt

Vissa nätter går trögt på jobbet. Speciellt dom nätterna man inte har någonting att kolla på, som i natt. Fy vilken skit det kommer på tv. Men nu är jag hemma i min säng och ska inviga helgen med lite sömn. Nu går ögonen i kors och John blund är här. god morgon

Torsdag.

Kategori: Allmänt

Då har jag sagt hej då till Andreas som är på väg till Danmark med fotbollen. Han kommer på söndagskväll så nu är jag ensam hemma, igen. Det ända som är positivt är att jag bestämmer över Tvn helt själv! Men men. Nu jobbar jag fram till 15.00 sen hem och sova för att gå på och jobba natten igen. Kaffet smakar extra gott när solen är framme.

Power Walk.

Kategori: Allmänt

Har vart ute på en power Walk i Kungälv. Lite över 5 km gick vi i ett bra tempo. Solen lös och det va perfekt väder att svettas i.

Skuras

Kategori: Allmänt

Igår kunde jag inte logga in, konstigt!

Idag har jag jobbat, promenerat, stor handlat, tvättat nere i tvättstugan, diskat och nu ska jag dricka en kopp kaffe innan jag går på och skurar badrummet. Badrumsgolvet ligger under en massa klorin, så här ska det skuras.

Söta.

Kategori: Allmänt

Köpte dom här fyra små söta sakerna för över ett år sedan. Kalkar dom för tepåse-hållare vilket säkert är fel. Men vad annars heter dom? Jag hittade dom i en kartong med massa andra köks grejer i. Jag började att samla på mig saker till ett eget hem för många år sedan. Istället för att stå med en lgh men inga saker har jag gjort tvärt om. Hade massa grejer men ingen lgh att ha dom i. Men nu har jag båda delarna och jag är nöjd.


Pizza

Kategori: Allmänt

Har gjort pizza till middag och Andreas springer och kollar i ugnen gång på gång och vill ta ut den. Men jag Gillar inte när pizzan är sladdrig, vill ha den knaprig och god. I London åt vi på en restaurang som gjorde galet god pizza. Men nu får jag nöja mig med denna, som ser väldigt god ut iaf.

Bitter

Kategori: Allmänt

Ligger fortfarande i soffan och tycker synd om mig själv. Andreas åker snart för att jobba och jag glor på Grey's. Jag hade vela göra någonting kul idag. Umgåtts med någon annan än tv'n och mig själv som jag har gjort varje kväll i alldeles för många kvällar nu. Men inte, alla verkar vara sega och eller bakis. Får väl greppa penseln och måla en garderob eller något. Ha en bra lördag.

Dagen.

Kategori: Allmänt

Jag hade svårt att somna igår så klockan va väl närmare 3.30 innan jag lyckades. Men va ändå hyfsat pigg när klockan ringde 6.15. Men som vanligt var jag nästintill död när klockan närmade sig två. Efter jobbet handlade jag, drack kaffe med mamma och pappa och sov middag en stund. Andreas och hans pappa har grejat här hela dagen så jag lagade middag till oss. Nu snarkar Andreas på ena soffan och jag ligger på den andra och dricker kaffe och kollar på Grey's. Skulle egentligen haft en sats bröd på jäsning men är för trött för att baka bröd. Får se om jag gör det senare eller imorgon.

Glädje.

Kategori: Allmänt

När jag kom hem förut möttes jag av en väldigt glad Albin. Han skrek "mamma" och gjorde lite läten som han gör när han är glad. Han gjorde mig väldigt glad. Vi har ätit bulle och busat. Nu ska han få sin matlåda med frukt och sen ner i buren för att sova. Jag ska med lägga mig. Så Natti natt på er.

Buss.

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen och ska hem till mamma och pappa. Andreas jobbar natt och jag börjar 7.00 imorgon. Eftersom västtrafik har sovmorgon på helger går den första bussen 8.13 och tar jag den bussen blir jag sen, väldigt sen till jobbet som Ni förstår. Men åk kollektivt, gör det. Bara för att västtrafik bestämmer sig för att ha sovmorgon på helger betyder det inte att hela Sverige har det. Idioter.

Prinsess tossor.

Kategori: Allmänt

Väldigt söta från London tassar jag runt i här hemma.

Converse

Kategori: Allmänt

Jag ångrar att jag inte köpte ett par höga helvita och ett par låga jeansblå också. Men är glad att dessa följde med hem så kan jag slänga mina andra som är slitna och väldigt smutsiga.

Skor

Kategori: Allmänt

När jag va i London köpte jag lite skor. Här är tre ballerina som kommer sitta fint på mina fötter när solen skiner.

Natti

Kategori: Allmänt

Klockan är mer än jag trodde att den va men nu har jag skurat badrummet. Nu luktar det klorin och skiner.

Detta är det jobbiga men att jobba vaken natt. Det är jobbigt att ändra tillbaka dygnsrytmen. Ledig imorgon men jobbar lördag. Då börjar jag 7.00 så det gäller att komma i säng tidigt imorgon. Nu ska jag bara kolla på ett till avsnitt av Grey's och sen krypa ner i sängen som är tom. Längtar till Andreas kommer hem från jobbet och krypa ner hos mig.

En assistent.

Kategori: Allmänt

Vaknade lite senare än planerat idag, stängde av klockan när den ringde. Men 14.30 hörde jag hur Andreas tassade runt här hemma och då gick jag upp.

Testade min nya hushållsassistent som jag fick av Andreas i julklapp. Fyra Kanel och vaniljlängder knådade den ihop åt mig på noll tid. Alla borde ha en assistent i köksskåpet. Tack Andreas, du är lite bättre än vad jag visar - Ganska mycket bättre.

Underhållning.

Kategori: Allmänt

Om fyra timmar och ca 20 minuter slutar jag. Grey's underhåller mig under tiden och har gjort de senaste tre timmarna. Ibland är det bra när man inte hinner kolla på tv. Nu har jag att kolla ikapp. Framför mig ligger säsong sex och sju. Får inte nog. När huvudet skriker efter att få sova äter jag jordgubbsfil och dricker en kopp kaffe. Det hjälper men längtar ändå till att få krypa ner under täcket.

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Uppdaterade lite appar precis, även blogg.se's app. Kors nu kan man även se sin statistik på mobilen. Nu är bara frågan om man kan kommentera inläggen som är skrivna från mobilen. Återstår att se.

Djungels drottning.

Kategori: Allmänt

Kom precis till jobbet. Nicke sitter vid datorn och jag sitter i soffan och kollar på djungels drottning. Vet inte vad jag ska säga riktigt. Det är ganska uppenbart att tjejerna spelar lite dummare än dom egentligen är. Pinsamt är det iaf.

Grillat-

Kategori: Allmänt

Är godast. Årets första grillning. Mumms!

Uppdate.

Kategori: Allmänt

Oj vad ni måste bli besvikna varje gång ni klickar er in här för att kolla om jag har uppdaterat. Men nu ska jag berätta vad jag har gjort den senaste tiden. Jag har spenderat pengar åt alla möjliga håll. Har köpt en massa saker till lgh som jag mamma och pappa fixade med medan Andreas va i Spanien och jobbade. Hyllor, speglar, nattduksbord, lampor, gardiner, gardinstänger och en massa annat. Kan säga att jag storm trivs hemma nu. Njuter varje gång jag vrider om nyckel och öppnar dörren. Det är en härlig känsla att komma hem till någonting som man delar med en person som man älskar.

Förutom att spenderat mycket tid i lgh har jag vart i London också. Det var en upplevelse vill jag säga. Eftersom jag får lite små panik när det är mycket folk runt om mig blev jag väldigt förvirrad och kände emellanåt att jag ville sätta mig i ett hörn och blunda. Nej inte riktigt så farligt men jag va hel snurrig och tyckte synd om Jennifer som fick sköta allt som hade med tunnelbana och promenader att göra. Ja allt annat också för den delen. Fick med mig fyra par skor, massa underkläder och en och annan blus också. Tråkig som jag är har jag inga bilder på det nu och kan inte ta några heller eftersom jag är hemma hos mamma och pappa.

Men jag ska försöka ta lite bilder i lgh och på sakerna jag köpte i London så fort som.

När vi var i London åkte jag på en dunder förkylning som fortfarande sitter i. Varje morgon när jag vaknar är ögonen extremt svullna (hela ansiktet och läpparna känns som dom ska explodera), väldigt vackert. Köpte en kräm som skulle hjäpa mot svullna ögon men den verkar jag inte ha fått med mig hem. Attans. Men nu ska jag dricka en kopp kaffe och fortsätta att leta efter recept på bröd.