Jasmin Niemi

finner inga ord

Kategori: Allmänt

5.15 i morse stog jag i badrummet med gråten i halsen. Min lins gick sönder och jag har inga andra hemma. Vad fan ska jag nu göra. Ringa och sjukskriva mig? Det är sant, det va den första tanken som ploppade upp i huvudet. Men efter många om och men så bestämde jag mig för att ta brillorna. Att gå utan linser eller glasögon fungerar verkligen inte, ser 0 utan. Kändes sjukt obekvämt att gå runt med brillor. Tror det är första gången jag visar mig ute bland folk i brillor faktiskt. Men dagen avklarad och ingen skrattade åt mig (som jag såg eller hörde). Ringde optikern och han skrattade och sa, Jaaa jasmin. Det tar väl minst en vecka att få hem en sådan lins kan jag gissa på. EN VECKA? På torsdag är det första trubadurkvällen på hatten, jag går inte dit i brillor. På lördag skulle jag gå ut med Jenn och några... Men inte i brillor. Underbart. Verkligen.

måndag

Kategori: Allmänt

Det är jobbigt när inte appen fungerar. Sitter så sällan vid datorn så det blir inte mycket bloggande för min del. Men nu så. Sen sist jag skrev har jag jobbat, gjort sönder toalettholken, power walkat och firat midsommar lite smått. Jobbade igår och har jobbat idag, och jobbar varje dag fram tills söndag = 7 dagar på rad. Snart går vi på semester och herre vad skönt det ska bli. Ni anar inte. Nu ska jag dricka upp mitt te och sen hoppa i duschen. Klockan ringer 05.00 imorgon så det är dax att sova. Det är svårt att bli trött direkt man kommer hem från jobbet. Har dock vart hemma 1 timma drygt men ändå inte fått gjort något vettigt. Kollat på tv och pratat i telefon. Nej måste duscha nu.

oh no

Kategori: Allmänt

Nu kan inte jag heller blogga från mobilen. Ska strax ut på en pw och sen duscha. Ska på akupunktur idag igen och sen verkar det som det blir jag som får hoppa in och jobba ikväll. Jag som hade tänkt tvätta lite och sen åka till stan och spendera lite pengar och sen åka och kolla på när andreas spelar fotboll. Men nix nix. Vill inte, vill inte, vill inte alls jobba.

Någon frivillig.

Kategori: Allmänt

Förstår inte hur ni kan gå in på min blogg frivilligt. Den ser ju så sjukt tråkig ut och jag kan tyvärr inte göra något åt det. För några månader sedan var det en tjej som erbjöd sig att fixa den. Jag valde färger osv och hon fixade, men helt plötsligt slutade hon svara på mejl och designen blev inte klar. Någon annan frivillig som vill hjälpa mig hela vägen denna gången?

Fel fel fel.

Kategori: Allmänt

Mådde inte alls bra i morse kan jag säga, mår bättre nu men inte 100. Skickade ett sms till Nicke för att förklara läget... Hade tydligen skrivit in en siffra fel.

Nyvaken.

Kategori: Allmänt

Kom hem från jobbet vid fyra och somnade på soffan strax innan fem. Andreas väckte väl mig för tjugo minuter sen med middagen klar. Jag har sovit som en liten gris kan jag säga, riktigt skönt. Idag skiter vi i fotbollen och kollar på film istället. Vet dock inte om Andreas gillar den iden lika mycket som mig men han gick med på det.

Jobbar

Kategori: Allmänt

Började 7 i morse och har spenderar lite tid på att måla naglarna. Finns inte överdrivet mycket att göra De två första timmarna så varför inte passa på? Ska väl dricka lite kaffe och börja sätta igång sen.

Nu

Kategori: Allmänt

Nu är det öl och fotboll. Förut var det kaffe och lek med världens sötaste!

Saknar.

Kategori: Allmänt

Det känns att Andreas är borta. Saknar honom mer än jag trodde att jag skulle göra på dessa få dagar. Men imorgon kommer han äntligen hem. Jag sover hemma hos mamma och pappa i natt. Va här och åt middag igen, för vem fan lagar middag till sig själv? Jag gillar att laga mat men inte bara till mig själv. Igår fick jag sällskap av Natta, tack och lov. Men nu ska jag strax sova.

God morgon

Kategori: Allmänt

Ligger och drar mig lite i sängen. Ska strax gå upp och göra mig en kopp kaffe och sen traska till akupunkturen. Sen blir det en pw igen.

Caviar är det nya.

Kategori: Allmänt

Det är så ballt. Kör dock bara ett finger på varje hand.

Mumin

Kategori: Allmänt

En kopp kaffe hos mamma och pappa innan vi ska åka och stor handla. Tråkigt men behövligt.

Klippning på g.

Kategori: Allmänt

Nu har jag skickat iväg Andreas på road trip med jobbet till Stockholm. Ska strax knalla till frisören för att göra lite slingor och ta bort utväxten, lite klippning blir det också. Sen ska jag nog åka hem till mamma och pappa för att äta lite och umgås med dom och Janina. Det var länge sen jag träffa Janina nu.

Mensvärk

Kategori: Allmänt

Andreas har åkt till jobbet. Jag ligger i soffan och kollar på film och äter choklad glass. Tycker synd om mig själv för att Andreas åker till Stockholm på tisdag. Vill inte att han ska åka. Tycker han kan stanna hemma med mig men inte det. Nej ska göra lite kaffe och krypa ner i soffan igen.

Trött

Kategori: Allmänt

Sitter död i soffan. Gick upp tidigt idag och vart på äventyr. Sen hem till Andreas mamma för middag och lek med Jamie. Andreas åkte till stan för att kolla fotbollen. Jag kom hem för snart två timmar sen och sen dess har jag städat. Skurat köket, bytt lakan, tömt diskmaskinen och fyllt på den, vikt tvätt, skurat toaletten och dammtorkat. En riktig hemmafru. Nu ska jag flyga in i duschen och sen lägga mig. Upp och jobba imorgon igen. Inte lika kul men ett måste. Trevlig fortsatt helg.

Åka.

Kategori: Allmänt

Vill åka utomlands, vill åka nu.

Muffins

Kategori: Allmänt

Har gjort i princip allt för att inte somna. Lagat middag, bakad massor av muffins med hallon i och planterat lite blommor. Nu är det duschen och sen bums i säng.

Meloonas

Kategori: Allmänt

Äter melon och kollar på tv. Är sjukt trött har bara sovit i 4 timmar efter jobbet. Börjar 7 imorgon så måste bita ihop och vara vaken till ikväll. Att vända tillbaka på dygnet på en halv dag är inte det lättaste.

Jobb

Kategori: Allmänt

Är hemma hos mamma och pappa. Ska strax äta lite grillat med färskpotatis och gräddfil. Sen är det bara för mig att dra till jobbet, igen. Är inte jätte förtjust i att jobba natt men bara att gilla läget.

God Morgon

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Äntligen! Sova, sova, sova. Ska väcka Andreas när jag kommer hem för han skulle upp och titta på golf.. På tv. Han är inte riktigt normal haha. God morgon på er.

Citron och chili Kyckling

Kategori: Allmänt

Slängde ihop en sjukt god middag idag. Innan jag gick och la mig för att sova la jag 4 kycklingfiléer i marinad. I marinaden hade jag i soya, chiliolja, vitlök, citronsaft + lite skal, peppar och en gnutta salt. Dom låg där i ca 3 timmar sen stekte jag dom så dom fick en yta sen in i ugnen i ca 30 minuter. Undertiden gjorde jag sallad och dressing. Blev en enkel dressing på olja, vatten, salladskrydda och lite örtkrydda. Blev mer än nöjd med kycklingen måste jag säga. Gjorde en
Matlåda som jag ska avnjuta på jobbet sen. Nu kaffe innan jag ska åka.

Sova

Kategori: Allmänt

Ska sova lite nu sen ska vi åka och handla. Ska jobba natt idag också så måste sova lite känner jag, annars kommer jag aldrig att orka.

Stress

Kategori: Allmänt

Känslan att vakna 13 minuter innan bussen går - panik. Kastade på mig kläderna Och sprang till bussen och jag hann med den. Nu ska jag hämta andan innan jag ska av den igen. God morgon.

Dagens goda.

Kategori: Allmänt

Gjorde dagens goda gärning förut idag. En man/gubbe i sunkiga kläder och ledsna ögon letade fimpar i askfaten i nödinge centrum. Hade inte hjärta att bara gå förbi honom utan att ge honom några cigaretter. Jag hade ett paket med 6-7 cigaretter kvar så gav honom det lite smidigt utan att folk skulle se. Ville inte skämma ut honom så jag sa bara varsågod och räckte honom paketet. Han kollade på mig med frågande blick och jag sa bara, du får dom. Han sken upp som en sol och tackade och vi gick åt varsitt håll. Han ropade tack efter mig och då kändes det mer än bra.

Jobb

Kategori: Allmänt

Befinner mig återigen på jobbet. Såg att det fanns ett tomt pass på fredag så hoppar in och jobbar där. Andreas åker med jobbet till Sthlm nästa vecka så då blir jag av med 3-4 pass och blir ledig i 3 dagar. Undra vad jag ska sysselsätta mig med då.

GANT

Kategori: Allmänt

Andreas fyllde ju år i torsdags. Han fick följa med och välja ut en klocka han ville ha och han valde den nedan. Gant brentwood Brown heter modellen och kostar ca 1500 kronor. Har nog aldrig sett honom så nöjd som när han valde klockan, och är han nöjd så är jag nöjd.

Ryktet går

Kategori: Allmänt

Andreas snarkar på soffan och jag kollar på "ryktet går", trevliga söndags kvällar spenderas såhär. Eller inte.

30 rosor

Kategori: Allmänt

Köpte orange/gula rosor häromdagen, satte dom i samma vas som dom vita så nu står det 30 rosor och välkomnar en när man kommer hem.