Jasmin Niemi

Gott nytt år.

Kategori: Allmänt

Juldagen

Kategori: Allmänt

Var ute och festade i söndags. Det va länge sen jag kom hem så sent som jag gjorde. Klockan 8 tror jag att klockan va. Herre vilken natt det va, men kul hade jag. 14.30 började jag jobba och det Fick bli pizza på jobbet. Tack för Hemkörning.

Nu har jag bakat lite kärleksmums och ska dricka kaffe.

God jul.

Kategori: Allmänt

Det var några dagar sen jag skrev sist. Men jag hoppas att ni alla har haft en mysig och fin jul.

Igår fick jag dom. Min älskade Marc Jacobs väska + plånbok. Så himla fina. Till och med Andreas tyckte den var hur fin som helst, han satt och kände, öppna och stängde dragkedjan och upprepade flertal ggr "den är verkligen fin". Så det kanske inte är omöjligt att önska sig någonting liknande nästa år, av honom dock. fick en himla massa annat fint också. Kanske slänger upp en bild på det ena och andra sen när jag kommer hem.

Nu sitter jag nämligen på jobbet igen. Precis som jag gjorde halva dagen igår. Nu jobbar jag fram till fredag eftermiddag och sen är jag LEDIG i två dagar!! (som det ser ut nu på schemat). Längtar.

Vill tillbaka till sängen

Kategori: Allmänt

Tillbaka på jobbet, hatar att sluta 22.00 och börja 6.30 dagen efter. Men vad gör man inte för jobbet... Är trött och vill bara hem och sova. Att veta att jag jobbar natt också gör mig allt utan pigg. Va jobbigt att gå upp i morse när andreas låg kvar och sov. Varmt och mysigt va det under täcket.

Tvätt

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig sagt att jag är normal och idag kom jag och tänka på det. När jag är stressad på jobbet brukar jag sätta på en tvättmaskin och kolla när tvätten åker runt där inne med massa vatten och tvättmedel. Det gör mig lugn och glad. Haha jag ser hur tvätten blir ren och alla bakterier och smuts tvättas bort. Är det bara jag som njuter av att tvätta?

In i minsta detalj.

Kategori: Allmänt

Kom till jobbet för ca en timma sedan. Innan jag kom hit var vi och grejade i Lgh. Köket börjar likna ett kök, och allt börjar kännas väldigt bra. Visst, allting är inte perfekt och mycket hade man väl kunnat göra mycket bättre. Men vi är nöjda, väldigt nöjda.

Denna veckan är halvt hysterisk. Imorgon är det jobb 6.30-12 sen till Uddevalla sjukhus för att träffa en ögon specialist. Sen hem och sova för jag börjar jobba 21.45 igen. Onsdag blir det att sova lite när jag kommer hem och sen åka till Ullared. Sen blir det jobb igen 21.45-7.30 och på torsdag kommer soffgruppen. Ja så veckan är då minst sagt planerad. skönt att jag är ledig på fredag, sen jobbar jag fram till nyårsafton. Nu blir det kaffe så jag orkar greja ordning med papper och beställningar.

gårdagen.

Kategori: Allmänt

Igår bakade jag, Fillan och Mickan pepparkakor. Hur goda som helst, deras farmor hade gjort egen pepparkaksdeg. Måste fråga efter receptet. Sån deg ska jag göra sen när jag har barn och vi ska baka pepparkakor. Kommer bli dom godaste pepparkakorna i stan. Sen spelade vi frågesport och satt och pratade. Jag och Andreas började göra oss redo för att åka vid halv 1. Dock fastande vi i soffan med Maria, vi satt och pratade om allt möjligt. 4.45 var klockan när vi satte oss i bilen och åkte hem. Idag har vi ionte gjort så mycket. Gjort i ordning papper och kvitton, Planerat veckan och vad vi ska köpa på ullared. Nu ska jag göra knäck.

Jobbar

Kategori: Allmänt

Ja då är snart denna jobbdagen över. Imorgon är jag äntligen ledig, va ju bara sex dagar sedan jag va ledig sist. Usch, jobbar i snitt 6 dagar i veckan och är ledig alldeles för lite. December månad kommer jag upp i 186 timmar. Men Goa pengar blir det i januari och den kan behövas. Men nu ska vi slå in paket här.

Ps, var hittar jag dessa stövlar??

Hatar er

Kategori: Allmänt

Hatar folk, hatar bittra tanter, hatar er som ställer er i vägen och dividerar om vilket håll den gråa tröjan var, hatar er allihopa! Gå hem, nu!

Ps. Jag hatar dig på h&m som glömde ta bort larmet så det tjöt och jag fick skämmas ögonen ur mig. Tack att ni förstörde min dag. Tack allihopa.

För trött.

Kategori: Allmänt

Åkte aldrig till stan igår med mamma, vi fastnade framför tv'n och jag somnade. När mamma försökte väcka mig kunde jag inte hålla ögonen öppna så vi åker idag istället. Om jag sätter mig ner efter jobbet idag finns det risk att jag somnar igen. Är galet trött. Men Kollade runt på nätet igår efter någonting fint att ha på mig men inte. Hittade ingenting som föll mig i smaken.

Imorgon efter jobbet ska jag åka Hem till familjen Blomgren och baka pepparkakor med Fillan (Andreas yngsta syster). Andreas kommer väl dit när han och hans pappa har skruvat upp köket. Eller skruvat upp en del av det iaf.

Dax att äta lunch nu.

Uggs

Kategori: Nytt i garderoberna.

Just de, jag köpte ett par nya uggs för några dagar sedan. Dom har dock inte kommit än men jag väntar och längtar! Det fick bli ett par ljusa med knappar.

Raglady och Tara.

Kategori: Allmänt

Nu kom jag precis hem från jobbet. Ska ta mig en kopp kaffe och sen ska jag och mamma åka till stan och kolla lite. Ska kolla om Raglady eller Tara har någonting fint jag kan ha på jul, annandagen och eller nyår. Janina (syster) jobbar ju där så ska be om lite hjälp. Hon har koll på saker och ting. Det var även hon som hetsade så jag inpuls köpte en Marc Jacobs väska för X-antal tusen. Tur att jag har en snäll mamma som gav tillbaka pengarna till mig och slog in den till en julklapp så efter jul får ni se den. Kan säga att den ångesten va inte och leka med. Hade ju redan galna utgifter eftersom jag inte hade köpt varken soffa eller kök då. Men men, man lär sig av sina misstag. Så idag ska jag inte göra samma sak igen. Nej måste rappa på nu.

Jul?

Kategori: Allmänt

Usch vilket väder. Sitter på jobbet och längtar hem. Sjukt att det är jul om en vecka. Har ingen julkänsla alls. Men tänkte baka något juligt ikväll så får se om någon julkänsla kommer fram. Nej nu ska jag greja här igen..

In love

Kategori: Allmänt

Jag är kär i mina armband som trillade ner i brevlådan idag.

God morgon.

Kategori: Allmänt

Har precis druckit min tredje kopp kaffe. Ska ringa lite samtal och greja här på jobbet. Sen är det dax för storstädning i Andreas Lgh. Han lämnar över nyckeln imorgon så det måste röjas. Så jag och Maria (andreas mamma) åker dit och gör det medans Andreas sover. Får se om han kan tänkas komma och hjälpa till sen. Det återstår att se.

Gratis kokbok från milda.

Kategori: Allmänt

Blev senare än tänkt eftersom jag jobbade över.

Men som jag skrev förut så ska jag dela med mig av tipset. Receptboken är från milda. Genom att klicka här och enkelt fylla i ert namn och adress så har ni också en kokbok på väg. Hur lätt som helst. För er som inte gillar receptböcker kan ni ladda ner deras talande recept-app (gratis). Det är en röst som guidar er steg för steg genom matlagningen eller julbaket. 

Ja mina vänner, nu har jag inte bara armband från Cara och Uggs på väg. Nej nu har jag även en kokbok fylld med bilder och julrecept på väg. God natt och sov gott.

60 minuter kvar.

Kategori: Allmänt

En timma kvar sen är det äntligen dax för mig att traska hem i regnet från en lång dag på jobbet. Hem och ta en dusch innan jag ska sova. Tänkte även slänga in ett tips hur man kan få en gratis receptbok fylld med julens godsaker. Så kom tillbaka senare.

Kaos

Kategori: Allmänt

Från det ena kaoset till det andra. Idag har jag, mamma, pappa och Andreas grejat som satan i den nya Lgh, röjt undan så gubben kommer åt och kan tapetsera vardagsrummet. Är sjukt nöjd med golvet vi valde till kök och sovrummet. Idag var vi och köpte klinkets till hallgolvet också så detta kommer bli bra!! Nu är vi i Kungälv och håller på att packa. Ser ut som rena kaoset här. Nu kaffe och packa lite till innan vi ska sova.

Cara Collection.

Kategori: Nytt i garderoberna.

Nu har även jag beställt armband från Cara collection. Tre stycken blev det. Dock är bara två till mig, det tredje är julklapp till systeryster. Dessa två blev det till mig. Längtar tills dom kommer.


Golv

Kategori: Allmänt

Igår köpte vi golv till sovrummet och till köket. Kan säga att min kropp inte är gjord för att bära upp massa tunga saker till tredje våningen. Idag har jag knappt kunnat röra mig. Rygg, ben och armar är förstörda. Sen skruvade vi ihop lite kökskåp. Men en
Smygtitt på golvet i köket har ni här.

På gång..

Kategori: Allmänt

Samma dag som tapetserar gubben skulle börja ringer han och avbokar allt sitt jobb i våran Lgh. Kul. Paniken började bubbla och tårarna rann. Samma dag tar vi emot köket och allt va snurrigt. Pappa fick tag på en annan gubbe som tackade ja till jobbet. Igår blev sovrummet tapetserat och jag kan inte vara mer nöjd med tapeten vi valde dit (vet dock inte riktigt vad Andreas tycker. Hoppas han är lika nöjd som mig.). Nu håller gubben på med hallen och köket. Jag ska väl dit sen efter jobbet och försöka skruva ihop kökslådor, skåp och allt annat. Men nu händer det något och det känns faktiskt som va kan flytta in ganska så snart.

Mardrömmar.

Kategori: Allmänt

Vaknade av en mardröm! Drömde att alla väggar i Lgh var dåliga och vi var tvungna att riva ner alla väggar och ha öppen planlösning - med grannarna. Usch! Förresten kolla hur fint julkort jag och Andreas fick i brevlådan från Norge!

Snart..

Kategori: Allmänt

Vissa dagar känns det mer verkligt än andra! - Snart är vi sambo på riktigt .

Dagen..

Kategori: Allmänt

Har precis tagit mig en dusch. Kom hem från Lgh för en stund sedan. Vi har kommit en bra bit på vägen men det är lång kvar. Försöker hålla humöret uppe fast det inte alltid är lätt vill jag lova. Ska vila en stund nu och sen till jobbet för att jobba natt. Imorgon blir det inte många timmars sömn för en tapetserare kommer och kollar vad han kan hjälpa oss med. Redan klockan 12. Efter det blir det att köpa golv och lite annat.

Trött i ben och armar

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Klockan 8 va det upp och äta frukost för att sedan åka och tömma Lgh på bröte. Sprang upp och ner för tre trappor med köksluckor, skåp och all annan skit. Regnet öste ner och blåste gjorde det med. Andreas och oskar var minst sagt blöta när vi va klara. Det sista som va kvar i Lgh kastade vi ut genom fönstret. Såg ut som riktiga zigenare. Men nu är det gjort. Imorgon blir det spackling och målning.

Måla tak.

Kategori: Allmänt

Ska snart åka och måla taket i lägenheten. Kvällen är räddad -

Måste.

Kategori: Allmänt

Efter kvällens bryt är det dax för sängen. Här är lite saker jag måste lära mig;

• släppa lite på mitt kontrollbehov ang Lgh.

• inte vara så bitter och explodera när det inte riktigt går som jag tänkt.

• inse att allting inte kommer att bli som jag målat upp i huvudet.

• lära mig sminka mig fint till vardag och galej.

• klä mig rätt efter min kropp.

• hålla orning på mig själv och mina saker, skor, smycken och kläder.


Natti.

Fyndat.

Kategori: Allmänt

Köpte fyra stycken gardinomtag som kostade 19;- st och lite olika virkade dekorationsband. Det fanns så himla många fina så köpte en
Meter av varje. Kommer säker till användning ska ni se. Banden kostade mellan 10-15 kr metern. Kandelabern som jag köpte har jag lagt någonstans bland alla flyttkartonger så den får ni se när jag hittar den.