Jasmin Niemi

Marc by Marc Jacobs.

Kategori: Allmänt

Modell - Lil Ukita.
Pris - 3600 kr.
Känsla - fantastisk!

Skulle inte men..

Kategori: Allmänt

Kunde inte låta bli. Tänk sommar och sol kyssta kinder. Från MQ 399 kr.

Sen sist.

Kategori: Allmänt

Jaha, vad har gjort sen jag bloggade sist tro? Jag har sagt hej då till min bättre halva. Jag och Jennifer har bokat en resa till London mån-torsdag. Jag har köpt en ny väska från Marc Jacobs.
Jag har grejat som en tok här hemma och har har druckit vin. Ja det va väl allt skulle jag tro. Nu ska ja gå och lägga mig och läsa. Rolig uppdatering va?

Kenza.

Kategori: Allmänt

Kollar på trean där kenza gästar "Adam live". Ett ord - snygg.

New.

Kategori: Allmänt

Vi har köpt en ny säng. Äntligen. Nu är jag på jakt efter en sängkappa som når till golvet, de vanliga sängkapporna som finns på jysk osv är inte tillräckligt långa tyvärr. Men jag ska allt hitta en som blir perfekt snart ska ni se.

Vill egentligen hem.

Kategori: Allmänt

Fram till 07.30 kommer jag leva på detta- cigaretter och redbull.

Energi

Kategori: Allmänt

Eh.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag drack upp det sisa kaffe ur koppen och gå till bussen. synd att klockan inte ringer 5 varje morgon.... Carpe diem eller vad säger man?

Nytt i kökslådan.

Kategori: Allmänt

Förvaring.

Kategori: Allmänt

Tänkte visa vad jag gömmer mina tråkiga saker i, alltså tamponger, topps, bomull, tvättmedel och maskin och hand diskmedel. Tänk att det yttre kan spela så stor roll. Jag letar efter en fin flaska som jag kan ha mitt sköljmedel i som jag givetvis fyller på allt eftersom
Och diskar ur när det är dax för påfyllning. Har dock inte hittat den flaskan än men det kanske kommer.


Choklad chip cookies -

Kategori: Allmänt

<3

Tullisar.

Kategori: Allmänt

Tullisarna ger lite färg till köket och hallen. Blir lite gladare när jag ser dom. Ute öser regnet ner, usch. Tur att jag inte behöver gå ut mer idag!

Huvudet i holken.

Kategori: Allmänt

Problemet verkar inte vara löst än. Irriterande måste jag säga men jag vet inte vad jag ska göra för att lösa det. Jobbade ju natten och den gick segare än någonsin. Mådde fruktansvärt dåligt och kände mig yr. Mådde illa och kräktes två gånger strax efter fem. Andreas kom och hämtade mig efter jobbet och jag firade hemkomsten med huvudet i toaholken. Sov till 16.30 och mår fortfarande inte helt bra så Andreas åker och jobbar för mig i natt. Hoppas jag är friskt tills på fredag för då ska jag och Natta till stan. Men vad har ni haft för er under dagen? (ni borde kunna kommentera detta inlägg för jag skriver från datorn).

Köksbord.

Kategori: Allmänt

Jag älskar vårt köksbord! Passar perfekt i köket och kan förlängas om vi någon gång skulle bli fler än 4 personer. På bordet står blomman jag planterade. Haka inte upp er på krussidullen jag slängde ihop fort. Jag ska hitta något speciellt som ska vara där.

Pengar

Kategori: Allmänt

Nu hoppas jag att det går att kommentera inläggen jag skriver från mobilen. Har tagit bort och laddat ner appen igen så vi får väl se.

Nu tänkte jag skriva om en ganska känslig sak enligt många - pengar. Jag undrar varför alla är så nyfikna på vad saker och ting alltid kostar eller hur man har råd med ditten och datten! Vad jag och Andreas betalade för våran lgh är absolut ingen hemlighet. Men undrar om den blir lite finare och bättre om den hade vart mycket dyrare än vad den var? Vi gjorde ett väldigt bra köp och va redo att renoveringen skulle kosta. Men folk runt om mig står med hakan i marken och undrar hela tiden om det var Andreas som hade de 15 % till handpenningen eller om vi Tog lån på dom. Jag hade min del, tro det eller ej. Men det hade jag, jag har sparat en jävla massa, och han hade sin del. Och nej, köket, sofforna och ingenting annat i lgh är på avbetalning eller köpta av lånade pengar! Vi har renoverat och köpt allting av pengar vi har jobbat ihop. För båda två jobbar väldigt mycket. Vi unnar oss saker när vi känner att vi är förtjänta av det.

Test

Kategori: Allmänt

Test

Alla hjärtan.

Kategori: Allmänt

Alla hjärtans dag. Ja vad ska jag säga? Jobbade en stund och mötte upp Andreas utanför gymet. Körde på riktigt bra idag så det känns bra. Har sovit och kollat på tv, städat och planterat en blomma i en kruka, ni kanske får se en bild sen. Ska snart åka och jobba igen. nu är det vaken natt 21.45-7.30. Inte jätte taggad men men. Är ju ledig på fredag och söndag så det ser jag fram emot. Andreas fick en ny väska i alla hjärtans dag present då hans gamla har gått sönder. Han är nöjd och då är jag nöjd. Själv fick jag nöja mig med att äta ensam framför tvn för han hade träning. Inga blommor här inte. Köpte dock två buketter tullisar till mig själv i lördags så jag njuter av dom. Nej nu ska jag hinka en kopp kaffe sen springa.

Problem.

Kategori: Allmänt

Börjar jobbet om 2 minuter så borde verkligen inte sitta här. Skulle bara fråga om någon vet varför man inte kan kommentera inläggen som jag gör från mobilen? Dock gör jag nästan alla inlägg därifrån men iallafall. Någon som vet!?

Skjut mig i huvudet!

Kategori: Allmänt

Jävla skit! Mitt absoluta favorit fjäderörhänge har gått sönder! Hur? Ingen aning men plötsligt låg halva pistolen på golvet!

AC/DC

Kategori: Allmänt

Idag har jag på mig Andreas t-shirt, som jag hade nästan hela sommaren. Älskar den!!

Kort helg.

Kategori: Allmänt

Känner att mitt bloggande blir sämre och sämre. Helgen är redan över. Jobbade i lördags och sen hem till Lisette. Dom låg bakfulla men vi drack lite vin och kollade på melodifestivalen. Igår grejade vi här hemma. Först kom Andreas pappa och hjälpte oss och sen hans mamma. Nathalie, Tim, Fillan och min favorit Jamie kom och hälsade på en stund dom med. Men nu är köket fogat och jag kan skura rent det imorgon. Nu ska jag göra ordning mig för jobbet.

Ge mig sol.

Kategori: Allmänt

Trött på minusgrader, trött på is, trött på snön. Ge mig sommar, ge mig plusgrader, ge mig gröna träd, ge mig sol. Nu nu nu!

Ond morgon vänner!

Kategori: Allmänt

Värsta morgonen i mitt liv! Borstade tänderna med tvål, och trodde jag hade bråttom till bussen slänger på mig mina converse (!?) får vänta på bussen tio minuter för jag kollade fel. Frös om mina fötter så jag ville gråta, vilken jävla morgon alltså! Fy fy fy! Hoppas inte resten av dagen blir den samma. God (kändes mer som ond) morgon!!

måste bli vän.

Kategori: Allmänt

Förra sommaren gick jag till gymmet varje dag. Då tyckte jag det va skoj att träna och jag såg förändring. Rasade i vikt och va nöjd med hur jag såg ut. Nu är jag inne i en svacka där jag inte ens kan med att gå till gymmet. Tycker det är pinsamt att gå dit, svettas och bara vara förvirrad. För det är precis vad jag är när jag är där. Förvirrad. Jag måste hitta tillbaka till rutinen, jag måste göra gymmet till min vän. Imorgon ska jag fan ta och gå dit efter jobbet. Trängas med massa folk och svettas i grupp. Undra bara vart mina hörlurar är. Hatar att höra hur folk stönar när dom pressar sina kroppar.

Soppa

Kategori: Allmänt

Nu ska äta soppa och kolla på Sofias änglar.

Mot jobbet

Kategori: Allmänt

Då ligger jag i soffan, ska snart kila mot bussen. Känner mig inte jätte taggad på att jobba 6 dagar framåt nu men det får funka antar jag. Andreas åker till Spanien och jobbar om några veckor och då är jag ledig två veckor. Vad ska jag sysselsätta mig med då tro. Jaja det återstår att se.

Kvällsis.

Kategori: Allmänt

Salladstallrik fick det bli till kvällsmat. Gurka, tomat, vitkål, blomkål, morot, paprika, lite rödlök och riven ost. Toppat med salladskrydda och dressing gjord på gräddfil, lite honung, citronpeppar, salt, peppar och lite extra stark chilisås.

Städning vs fotboll

Kategori: Allmänt

Då har jag och min hobby spenderat tid tillsammans. Två maskiner tvätt har hängts upp, toaletten skurad och disken diskad. Jag och Andreas har väl haft en hobby kväll kan man säga. Han har legat i soffan och glott på sporten och nu kollar han på fotboll. Det är ju hans hobby. Tacka vem vet jag för hobbyn.

Min allra första hobby.

Kategori: Allmänt

Igår hade jag mina allra första gäster här. Jennifer och Nathalie kom hit och vi drack vin, åt tacos, skrattade, pratade och kollade på melodifestivalen. Vi hade hur mysigt som helst. Idag har vi vart på middag hos Andreas pappa. Andreas berättade då att min städning är typ som en hobby för mig. Ja men va bra, nu har jag min första hobby någonsin. Så nu ska jag och min hobby ha lite kvalitets tid.

Utan hiss.

Kategori: Allmänt

Efter jobbet igår kom Andreas och hämtade mig. Vi åkte till backaplan och kikade lite. Fick med mig lite grejer hem från h&m och mq. Hann inte in
På gina som jag hade hoppats på. Behöver nya basplagg men det får bli en annan dag. Vi fick köpt tre genomskilniga backar som vi ska ha till alla extra saker. En för badrum, en för kök och en för städ. Allså schampo, balsam, tvål, rakhyvlar, disktrasor, svampar ja ni fattar. Som ett lutet förråd så man inte står här tomhänt när något tar slut. Nu ska jag spring till affären och sen hem
Och dammsuga innan jag får finbesök. Ibland ångrar jag att vi köpte en lgh på tredje våningen UTAN hiss.

Is

Kategori: Allmänt

Is över allt och halt är det. Jävligt halt!

-14

Kategori: Allmänt

När Andreas ringde i morse trodde jag att han skojade. Jag Skickade ett god natt sms till honom vid 3.20 och han ringer 6.15 för att väcka mig. fy fan! Han lät mig dock komma lite senare till jobbet men det var inte kul att gå upp ur min varma säng. 14 minus var det ute när jag knallade till jobbet. förstår ni hur kallt det är? Långkallingar är ett måste I denna kylan. Nu blir det lite havregrynsgröt och kaffe medan jag går igenom en del papper. Just det, god morgon.

Hjälp

Kategori: Allmänt

Min blogg ser ut som en krigszon mins sagt. Jag kan inte detta med blogg design och tänker inte ge mig in och försöka heller, blir på så dåligt humör då. Någon frivillig som vill hjälpa till kanske?

Mattlack

Kategori: Allmänt

Sitter och myser i soffan, nyduschad, insmord och självklart med en kopp kaffe. Ska måla naglarna men hittar inget snyggt lack. Men tror det blir ett ljust, ljust rosa och ett överlack som gör naglarna matta. Har inte använt överlacket innan så får se hur det blir.

Torsdag.

Kategori: Allmänt

Idag har vi grejat.. Igen. Skurat badrummet och allt annat här. Hallbyrån är på plats och lite av Andreas kläder är inhängda i klädkammaren. Eftersom jag inte har några kläder här är det bara hans kläder i klädkammaren och i byrån i sovrummet. Men snart kommer mina hit med och då blir det fullt. Nu dricker jag kaffe och kollar på lyxfällan. Jävla puckon som är med där, förlåt. Men allvarligt.

Toffslockigt hår och lycklig.

Kategori: Allmänt

Ligger och dricker te och är lycklig. kollar på reprisen av Sveriges mäster kock. Inget smink, sliten t-tröja och "toffs-lockigt" hår. Ni vet när man haft en typisk städtoffs hela dagen och tar ut den? Om ni är vakna, vad gör ni?

Vitt

Kategori: Allmänt

Min målar teknik är inte världsklass men vitt blev det. Får se om jag orkar måla ett tredje lager imorgon. Har målarfärg i håret, armar, ansiktet och lite över allt. Medan jag målade hejade Andreas fram 8 rätt på hästarna, vi båda är nöjda med kvällen. Mer än nöjda.