Jasmin Niemi

Sista dagen på det förflutna!

Kategori:

Idag är det sista dagen på 2012 och jag startar med jobb fram till 16.00. Vad ska jag säga om året som har gått? Kan säga att det har hänt mycket. Vart i London, jobbat som en gnu, fått sparken, fått nytt jobb, träffat underbara människor, druckit vin, sorterat ut "vänner" och lärt mig mycket. Är otroligt tacksam för de fina människor som finns i mitt liv och som jag kan dela mina tankar med. Till er vill jag säga tack!

Dubbelt upp

Kategori:

Inatt när vi bokade flyg från BBK - Koh Samui gick det lite snett. Vi gjorde allt vi skulle och under betalningen hängde sig sidan så vi gjorde om hela proceduren och nu sitter vi med dubbla biljetter. Så tydligen gick den första betalningen in fast vi inte fick det bekräftat så nu försöker vi avboka ett par biljetter. Åh!

Städa

Kategori:

Har städat ut julen och satt upp nya lampor i fönstret i vardagsrummet. Har haft en riktig städardag och nu trivs jag igen. Har dammat, dammsugit, tvättat, bytt lakan och krupit på knä och våttorkat golv och lister. Vaknade för en stund sen, vi somnade på soffan efter middagen och sov som grisar. Nu sitter vi och kollar på lite hotell och inrikes flyg som ska ta oss till Koh Samui. Tänk att det bara är 10 dagar kvar. Lycklig tjej!

Tack för idag!

Kategori:

Sitter på vagnen och är äntligen påväg hem. Har vart så sjukt trött idag. Somnade när jag satt vid köksbordet och drack kaffe på jobbet. Ändå somnade jag vid 9 igår kväll. Men nu ska jag hem och städa, städa, städa. Det är så smutsigt hemma så det är inte klokt. Skönt att storstäda idag så behöver vi bara hålla ordning tills vi åker. Måste lägga upp min lediga tid flitigt känner jag. Stress stress!

Jul jul

Kategori:

Firade jul med min familj igår eftersom jag jobbade på julafton och juldagen. Fick så mycket fint! 6 st Mattallrikar och ett uppläggningsfat från iittala i samma serie som jag har assietter och koppar från. Hade redan två tallrikar sedan tidigare så nu har jag 8. Eftersom jag är helt insnöad på ugglor och har vart det ett tag blev jag löjligt glad över två kökshanddukar och ett grytunderlägg som jag fick av janina. Fick även underkläder och en bok och massa annars smått och gott. Andreas fick en traktörpanna av mamma och pappa så nu ska det lagas goda middagar fram över. Nu ska jag blunda två innan jag ska hoppa av tåget.

Drömmer

Kategori:

Sitter på jobbet och har hällt i mig för mycket kaffe. Men sitter här, ryser och lyssnar på Lana Del Rey. Drömmer mig bort en skvätt också. 12 dagar kvar tills vi sitter på planet mot Thailand. Jag och mitt hjärta. Det kommer att bli magiskt!

God jul

Kategori:

God jul alla fina. Min jul var inte som den brukar! Träffade Andreas en snabbis på morgonen och sen åkte han till sin manna för att fira jul. Jag åkte till jobbet och va inte hemma förs vid 12. Umgicks lite och bytte julklappar sen bums i säng. Andreas åkte till jobbet vid 9 i morse och jag vid 3 så har inte träffats idag och kommer troligen inte göra det heller då han ska ut och jag jobbar till 23 och kanske tar mig en sväng jag med, vi får se. Invigde min nya mugg idag som jag fick av Andreas syster. Perfekt. Nu måste jag jobba igen.

God morgon

Kategori:

Har inte sovit överdrivet mycket då grannen hade fest och Glenn Hysén
Vart där. Jag försökte be dom vara en aning tysta när klockan va 1 men det höll i ca 20 minuter. Imorse när klockan ringde trodde jag det va ett skämt, hörde musik och allsång från andra sidan väggen. När jag stängde ytterdörren vid 6.25 så höll dom fortfarande på och jag sitter nu på tåget. Ögonlocken hänger vid knäna och känner inte för att jobba i 9 timmar. Men vad ska man göra!? Gilla läget.

God natt

Kategori:

Hopp då tog jag tag i min blogg igen. Ligger i sängen och ska strax sova. Klockan ringer tidigt imorgon eftersom jag ska jobba. Det senaste har jag inte gjort så mycket mer än jobbat. Har även haft julfest, tappat mobilen, slagit in julklappar och kokat knäck och mjuk chokladkola med apelsin smak. Så sjukt segt att ha tappat mobilen då jag har 0 nummer, 0 bilder och 0 koll. Så du som hittade den hoppas du kan spärra upp både telefonen som är spärrad, kortet och allt annat som nu är spärrat på den.

Vill hem.

Kategori:

Dagen har gått sjukt fort. Sprang upp till tre indier och köpte mat, kollade på två filmer sen va det dax att gå hem. Helt okej dag alltså. Dock är bussen sen 20 minuter så den borde komma snart. Vill bara hem och ta en varm dusch. Fattar inte hur det altid kan bli kaos med bussarna så fort det kommer snö. Vi vet varje år att det kommer att komma snö men ändå blir västtrafik lika förvånad år efter år. Bitter ja hej! Såhär ser Hagakyrkan ut i mörkret för er som inte visste det.

Hard work

Kategori:

Slänger i mig en kopp kaffe och sen är det dax att åka till jobbet, 16.00-23.00 så är hemma vid 12 om jag har tur. Imorgon ska jag på ett nytt uppdrag så får se hur det blir med allt. Just nu vet jag ingenting vilket inte är ovanligt. På onsdag ska jag äntligen till frisören igen. Klippning och lite slingor. Vet dock inte vilken färg men lutar åt blonda igen. Men får se.

God kväll.

Kategori:

Har legat i sängen hela dagen. Andreas kom hem imorse och då ville inte jag gå upp. Nu är han på jobbet igen och jag ska strax gå och lägga mig igen. Igår kom Ida hit och vi drack vin och bakade lussekatter. Vi hade det verkligen mysigt. Imorgon jobbar jag kväll och innan det ska jag på ansiktsbehandling, ska bli skönt. Nu är det snö ute och jag är väl inte jätte glad. Igår när jag gick till jobbet va det lagom mycket (nästan ingenting). Snö får det gärna vara då länge jag slipper hå ut i det.

God natt

Kategori:

Jag trivs som fisken i vattnet på det nya jobbet. Har jobbat 7-16 sen i torsdags och idag jobbade jag över till 18.00 så har vart hur trött som helst. Imorgon är det upp 5.00 igen för att åka tillbaka till jobbet. Ska bli skönt att vara ledig tis, tors och fredag iallafall. Nu måste jag sova så jag orkar med en hel dag imorgon igen.