Jasmin Niemi

sleepy

Kategori: Allmänt

Är helt slut. Spenderade 7 timmar i stan idag och kom hem med en blus och en kamera.. Hittad ingen jacka idag heller. Inte ens någon som va okej.  Letandet fortsätter..
Kom hem vid 19.00 lagade middag och tvättade golven efter att Andreas hade dammsugit. Nu tycker Andreas att vi ska äta pannkakor så jag va snäll och gjorde smeten. Nu ligger jag i soffan och dricker kaffe och blir snart serverad. Vilken bra man jag har hittat! Om jag känner mig själv rätt så komer det inte in några bilder idag heller. Är sjukt trött och ska upp och jooba i morgon igen, 7.00 ska jag vara på jobbet pigg och glad?

Passport please.

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan "hemma" i kungälv med Andreas. Idag åkte vi in till stan för att jag skulle förnya mitt pass. Galet mycket folk och efter ca 25 minuter var det min tur. Eftersom jag inte har körkort och aldrig fått tummen ur att skaffa ett ID-kort så kunde jag inte förnya mitt pass. Eftersom mitt pass har gått ur måste jag ha någon som kan "styrka" vem jag är, eftersom jag inte kan legitemera mig själv. Andreas kunde inte göra det för det måste vara nära familj. Så imorgon blir det att åka in igen.
Eftersom jag blev sur så  va jag tvungen att tröst shoppa lite. Det blev en stickad tröja, en stickad kofta och en marinblå poncho. Visar bilder på det imorgon! Nu ska jag ta en kopp kaffe och mysa med Andreas..





Syns det att rosorna på bilden är köpta för över en vecka sen? Köpte både rosorna och ljusen från Yankee Candle på Plantagen! 21 rosor för 100;-. bra pris!

Strejk

Kategori: Allmänt

Datorn strejkar så kan inte lägga in någon bild på vad jag har på mig. Ska inviga mina nya Primeboots idag iallafall. Ska in till stan och förnya mitt pass och kika lite efter en vinter jacka om jag orkar. Nej måste kila.

Addicting games.

Kategori: Allmänt

Jag har gått och blivit beroende. Word feud, tack att du gör mina tråkiga stunder lite roligare!


(klicka på bilden för att komma till ägaren av den)

sleep with one eye open

Kategori: Allmänt

Jo men visst att jag vaknade i tid. 12.30 var klockan när jag öppnade ögonen. Andreas ligger fortfarande och drar sig och jag funederar på att dricka mitt kaffe i sängen. Får passa på att njuta av varandra när vi ses. Vi jobbar så olika tider så ibland ses vi bara på jobbet när vi byter av varandra. Men men.
Imorgon blir det stan efter jobbet. Måste göra ett nytt pass eftersom mitt gammla har gått ut. Kanske slänger in en bild sen annars blir det senare ikväll.

i want summer time

Kategori: Allmänt

Ska strax lägga min i sängen och invänta Andreas. Vi ska väl spela lite kort innan vi släcker lampan för idag! Jag har inte gjort ett skit idag och det har vart jävligt gött måste jag säga. Sitter och äter en tomat nu medans jag kikar runt lite. Imorgon är det måndag och jobbet börjar igen. Känns knappt som jag hinner gå hem innan jag ska dit igen! Om jag vaknar i tid imorgon så sticker jag till gymmet innan jobbet, annars blir det dubbelt på onsdag! Börjar 15.00-22.00 så det är okej. Jag vill åka till solen, värmen, stränderna och allt annat som jag saknar här hemma när regnet smattrar mot rutan. Jag vill åka nu, hade hellst redan åkt. Men icke!


better now than never

Kategori: Allmänt

Grekland i maj - 2011



FOLLOW YOUR HEART, BUT DON´T FORGET TO TAKE YOUR BRAIN WITH YOU, TOO.

Kategori: Allmänt

Hade ett av det roligaste dagarna på jobbet igår. Jätte trevligt och det åts kräftor i mängder.
Efter jag slutat sprang jag till bilen där mamma och pappa satt och väntade på mig. Dom hade lovat att köra mig till Oskar. Kom hem till oskar strax efter 22 och där va det trevligt folk, trevlig musik och trevlig dryck. Vi traskade upp till furulund för att ta några öl och dansa lite. Jag buggade första gången i mitt liv. Riktigt skoj. Nu ska jag äta lite pannkakor, dricka kaffe och bara slappa heela dagen!

A smile is the pretties thing you can wear.

Kategori: Allmänt

Nu, två timmar och en svart sopsäck senare är jag klar med garderoberna! Äntligen. När mina garderober är kaos är mitt huvud kaos. Kan inte tänka klart riktigt. Så nu kan jag hitta bland alla kläder igen. Det var på tiden vill jag lova. Vill hitta en vinterjacka så jag kan inhandla höstkläder. Men det dröjer väl innan den jackan är hittad. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bums i säng. Är seg i huvudet efter att ha jobbat vaken natt. Är inte min grej men vad gör man inte när var och varannan person på jobbet är sjuka. Goa pengar blir det till slut så jag klagar inte. Imorgon jobbar jag åter igen 15.00-22.00. Sen är det att springa till bussen och åka till Oskar för lite förfest innan vi går ut. Kommer somna med ett leende på läpparna ikväll. Jag hoppas på en sista varm sommar natt imorgon så jag kan ha på mig det jag har planerat. Men det återstår att se.


Ut med det gamla..

Kategori: Allmänt

Nu kom jag precis hem från stan med min prins och Oscar! Vi kikade lite på golfrean och sen åt vi så vi höll på att spricka! Efter en öl och kina mat begav vi oss mot Casino Cosmopol, jag och Andreas stannade drygt en timma eftersom han skulle vidare till jobbet. Nu ska jag ta tag i mina garderober som ser ut som ett bombnedslag. Minsta tvek på ett plagg åker det i sopsäcken! Ut med det gamla in med det nya (när jag köper nytt vill säga!)...


Puma.

Kategori: Allmänt

Mjukisbyxor är något jag sällan anväder. Men nu de tre sista nätterna när jag har jobbat har jag haft på mig gråa mjukisbyxor från Puma. Kanon sköna så dom är på nu med. Dags att sticka till jobbet. 

Sammanbrott.

Kategori: Allmänt

Har sovit en stund och känner mig mycket bättre. Börjar jobba 21.45-7.30 så det blir en lång natt. Jag har försökt på mig det här med designen men det gick absolut inte som jag ville! Jag fick mig ett nervsammanbrott och har nu gett upp. Får fråga någon mer kunnig om det där. Ska måla naglarna, äta och dricka en kopp kaffe innan jag sticker. Måste leta rätt på min kamera sladd så jag kan lägga in bilder.


Bilden är från sista helgen av min semester vecka som jag spenderade i Lysekil.

uppskattas.

Kategori: Allmänt

Huvudvärk till tusen. Jag skulle ha jobbat natt från igår till idag, dock kom min prins och löste av mig så jag kunde gå hem. Tack för det! Uppskattar vad du gör för mig till tusen. Sitter och dricker kaffe och spanar runt lite på H&M´s hemsida. Dock har jag förbjudit mig att shoppa tills jag har hittat den perfekta vinter jackan! Imorgon börjar jakten efter den! Jag har iallafall beställt hem nya höst/vinter stövlar. Ska ner och hämta dom från ica om en stund! 3495;- fick jag betala för dessa underbara stövlar. Bställde hem dom från
http://www.country-dreams.se/primeboots.html.