Jasmin Niemi

Fullmåne

Kategori:

Jag kan inte sova fast jag borde. Klockan ringer tidigt imorgon för jag ska ut och pw. Tror inte riktigt det kommer bli så. Jag brukar kunna sova hur mycket som helst men inte nu inte. Undra om det har med fullmånen att göra?

God kväll

Kategori:

Idag har jag mest sovit från och till hela dagen. Jobbade ju natten till idag igen och det va den värsta natten på väldigt, väldigt länge. Sov så dåligt på dagen och va på möte. Stressade hem för att få lite sömn innan jobbet igen men det gick inte så bra. Så inatt va jag så trött att jag mådde illa, hällde i mig kaffe efter kaffe men vad hjälpte det? Gjorde lite ben och magövningar - allt för att hålla mig vaken. Träningsvärk i lår, rumpa, mage och jag är nöjd. Sitter nu med ett glas bubbelvatten och knaprar på en selleri. Ska snart hoppa in i duschen och tänkte samtidigt skura där inne igen. Hellre en gång för mycket än en gång för lite. Hatar när badrummet inte luktar rent och fräscht.

Jobbar

Kategori:

Sitter och slö glor på tv och längtar hem. Börjar bli väldigt, väldigt trött nu. Ja, vad har jag gjort denna natten? Jo jag har druckit 6 koppar kaffe, läst jordens alla bloggar, ätit physalis, och rullat tummarna.. Roligt att jag ska vara tillbaka på jobbet redan klockan 15.00 för möte och sen jobbar jag natt igen. Nu ska jag äta lite yoghurt med lite solrosfrön.

God kväll

Kategori:

Trots regn och vattenpölar som täcker marken gav jag mig ut på en pw i 45 minuter. Sen blev det mag och rumpövningar med Andreas som hjälp. Han visade hur jag skulle göran och pushade mig. Sen blev det att skura toalett golv och väggarna medan Andreas gjorde middag. Vi spelade lite spel och sen gick jag och la mig igen eftersom jag ska jobba natten. Så nu ska jag dricka en kopp kaffe och kolla på Robinson b

Power walk

Kategori:

Va ute på en lång och svettig power Walk förut i nästan 1 timma. Känns skönt att ha gjort det så jag slipper få dåligt samvete. Nu är jag Påväg till jobbet. Härlig dag men bra väder!

Rosor-

Kategori:

Jo Jennifer, liljor kan jag inte jätte mycket om men jag antar att det är liknande rosor. Rosor trivs i ganska varmt vatten när dom fått nya snitt. Cirka 40 grader, när man snittar blommor ska man använda en vass kniv. Aldrig sax eller slöa knivar för när du klipper eller snittar med slö kniv så klämmer du ihop deras "sugrör" så dom
Inte kan få i sig mycket vatten. Jag brukar snitta om mina rosor var tredje dag ungefär och byter då vatten och diskar ur vasen. Inga löv i vattnet då det bildas bakterier och blommorna dör. Hoppas ni fick lite tips om hur ni håller era snittblommor levande lite längre.

Härlig känsla-

Kategori: 0

Satan i gatan vilken träningsvärk jag har i ryggen. Men det är en härlig känsla som jag har saknat. Ikväll ska vi åka och kolla på Magnus uggla men innan vi ska åka ska jag ut på en lång pw. 3,5 timma kvar tills jag får åka hem från jobbet. Längtar, denna vecka har vart så jävla seg.

Rosor-

Kategori: Lägenheten.

Älskar rosor i alla färger. Köpte hem nya idag, 10 vita och 20 orange/rosa. Det går inte att förklara färgen och dom blir inte rättvisa på bild men men. Tog några rosa rosor från köket och satte in dom på toaletten. Fint!

Löjligt

Kategori: Allmänt

Det är nästan löjligt vad jag gillar vårt köksbord! Är så nöjd med det. Värt varenda krona!

Perfekt

Kategori: Allmänt

Har länge letat efter en fin necessär och nu har jag hittat en från Marc Jacobs. En jätte fin! Så nu ska jag övertala Andreas att åka med mig till stan någon dag så jag får köpt den. Hur den ser ut får ni se när jag fått tummen ur och åkt till Raglady och köpt den.

Perfekt

Kategori: Allmänt

Har länge letat efter en fin necessär och nu har jag hittat en från Marc Jacobs. En jätte fin! Så nu ska jag övertala Andreas att åka med mig till stan någon dag så jag får köpt den. Hur den ser ut får ni se när jag fått tummen ur och åkt till Raglady och köpt den.

Otroligt nöjd.

Kategori: Allmänt

Måste säga att jag är väldigt nöjd med håret. Gjorde slingor i samma färg som min utväxt så nu har jag lite mörkare hår. Andreas verkade också tycka det var fint för han har sagt det flera gånger idag. Nästa gång jag får till frisören ska jag nog våga på mig ännu mörkare. Ni kanske får en bild imorgon. God natt

Effektivitet

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart effektiv, jobbat till 12, vart på gymet, träffat Ida, vart hos frisören, lagat middag och vart ute på en pw. Nu jävlar ska det tränas! Har slappat något ruskigt under semester. Ändring på det. Nu ska jag duscha och sen hoppa i säng. Upp och jobba imorgon igen och sen gymet. Ska nog kolla på Andreas fotbollsmatch med så får vara lika effektiv imorgon om allt planerat ska hinnas med.

Snuttiplutten

Kategori: Allmänt

Har åter igen stillat barntankarna genom att spendera nästan 5 timmar med Charlie. Så snäll och söt. Han föddes 6 veckor för tidigt så det är därför han är så liten, han väger nu 2350 gram. Hans sugteknik är inte den bästa då han inte orkar suga så mycket och länge. Därför har han sond genom näsan lille plutten. Jag och Ida har druckit otroligt mycket kaffe, pratat och vart ute på en liten promenad. Nu är jag hemma och ska sova lite och sen ut på en power Walk.

Nagellack-

Kategori: Lägenheten.

Har passat på att måla naglarna nu när Andreas åkte till jobbet. Han hatar lukten och det är ett lack som jag också verkligen hatar lukten på. Seche vite heter det. Det är ett överlack som gör att lacket under torkar på nolltid så därför är jag helt beroende av det. Men den lukten alltså. Imorgon efter jobbet ska jag leta efter lite nya lack med färg och ett snabbtorkande som inte luktar så förfärligt!

Så liten och så söt.

Kategori: Lägenheten.

Har vart och träffat en väldigt liten Charlie. Välkommen till världen, 15 dagar gammal och väger 2,2 kg. Ni kan inte förstå hur liten och söt han är.

Köket-

Kategori: Lägenheten.

Här är vårt nya kök. Har inte fått upp gardinen än men den är på G, sen fattas det en liten list på höger sida av fläkten men men.

Grejat

Kategori:

Har håller igång sen jag kom hem från jobbet. Organiserat skåpet i köket, bytt lakan, tvättat lakan, dammsugit golv, soffa och i sängen. Nu ska jag vila 20 innan jag ska börja med maten. Vad pysslar ni med?

Instagram

Kategori:

Nu har jag låst upp min instagram så nu kan ni följa mig där också om ni vill. Har nämligen bara redigerat mina bilder där innan. Men Jasmiini heter jag där.

Måndag igen.

Kategori:

Sitter med min tredje kopp kaffe framför tvn och ska snart hoppa in i duschen. Jobbar kväll idag och vi ska åka till Liseberg och kolla på Lotta, så denna dagen kommer nog gå fort. Det är redan måndag igen, jag själv har ju jobbat både lördag och söndag men ändå. Helgerna går för fort. Några dagar kommer mamma och pappa hem igen. Dom är i Finland och hälsar på farmor och farfar och min farbror och hans familj. Fast jag inte bor hemma längre så känns det att dom är borta. Konstigt det där. Men men, nu måste jag duscha.

snabb uppdatering

Kategori:

Idag efter jobbet åkte jag hem till Andreas mamma för att äta middag, leka med Jamie, umgås med hans systrar, dricka piggelindrinkar, spela sällskapsspel och kolla på sjukt många Stjärnfall. En bra lördag måste jag säga. Nu ligger jag hemma hos mamma och pappa i mitt gamla rum som ser precis likadant ut nu som när jag flyttade. Ingen förändring - skönt. Nu ska jag sova. 6.15 ringer klockan. Natti

Fredagsmys

Kategori:

Sitter i soffan och myser med mitt hjärta. Idag gick mitt ända par linser åt helvete igen och nu har jag ingen reserv lins liggandes. Brillor på heltid i ca 2-3 veckor framöver. Attans.

God morgon

Kategori:

Sömnsvårigheter här ja. Stannade över på jobbet en stund och drack kaffe och tjärade lite, kom hem och kunde inte somna, kollade på tv och vid halv 10 somnade jag och nu är jag vaken igen. Ger upp försöket att sova känner jag. Sätter mig och målar naglarna och dricker en kopp kaffe istället. God morgon.

Jobbar

Kategori:

Vad har jag gjort idag? Jo jag sov till 16.00 gick upp och käkade åkte till mamma och pappa, åt middag och gick till jobbet. Spännande va? Nu är det bara 7 timmar och 15 minuter kvar tills jag slutar. Sen är jag ledig tills på lördag och det ska bli skönt! Är jobbigt törstig hela tiden, har redan druckit 1,5 liter bubbel vatten men vad hjälper det?