Jasmin Niemi

Hjälp.

Kategori: Allmänt

Alltid samma problem - kläder! Har ju ingenting att ta på mig, inget att gömma valkarna under! Vart är mina höga jeans? Allt är kaos och jag har ingen fantasi! Ovanligt? Nix, klär mig som en tant! Jag behöver hjälp och jag behöver det NU!

Ugglorna!

Kategori: Allmänt

Fin fin fina!

Ugglor

Kategori: Allmänt

Jag har köpt två nya halsband! Jag är kär.

Jobb

Kategori: Allmänt

Sitter åter igen på jobbet, har ätit lite frukost och druckit för mycket kaffe! Är väldigt trött idag. Ville inte alls gå upp när klockan ringde 6.15! På söndag ska jag troligen till stan och köpa jacka och lite annat som jag har spanat på!

Blev inte som jag tänkt!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet.. Planen för idag va att kolla på tapeter och golv! Men nix, fick hoppa in och jobba till 22.00 istället! Sitter och kollar på idol och fick rysningar till tusen. Andre, tycker verkligen han sjunger kanon! Ser fram emot fredag, då jobbar jag först till 15.00 sen hem och fixa ordning mig. Ska nämligen ut och äta middag och dansa lite! Tapeterna snurrar i huvudet. M å s t e h i t t a f i n a t a p e t e r!

Den är våran!

Kategori: Allmänt

en vecka och 4 dagar sen jag skrev. Varför? Jo för att jag har jobbat som en galning. I måndags blev min önskan verklighet! Jag och Andreas skrev på papper ang lägenheten vi va och kollade på! Vi la ett bud, ett till, ett till och sen va den våran! Så 1 dec får vi nyckeln och renoveringen börjar. Innan dess ska tapeter köpas till alla rum, golv, kök, spis, kyl och allt annat som hör till. Den ska total renoveras så det är mycket som händer! Men kul är det. Så nu får ni följa med på min och Andreas resa från ruckel till en fin fin lgh!

En tand mindre i munnen.

Kategori: Allmänt

knak, knak, knak, blodsmak, plopp. Ungefär så i korta drag. Dom drog ut tanden idag. Fast höger upp. Dom skickade en rimiss till mölndal nu så dom får operera ut tanden (höger nere). Har aldrig haft ett hål i mina tänder så har aldrig borrat. Men nu har jag dragit ut en monster tand. Bedövningen börjar släppa och det känns konstigt. Dunkar och gör ont. penicillin i 10 dagar nu. Kan ju slänga in en bild på tanden sen om ni vill se.

Nu ska vi åka. Håller tummarna.

Visning.

Kategori: Allmänt

Nu har jag ringt till tandläkaren, fick tid 13.20 så nu laddar jag med kaffe. Hatar sprutor och speciellt när man ska få dom i tandköttet. Men men vad gör man inte. Ska prata med dom om dom kan dra ut visdomstanden istället. Är bara till problem.

Idag 17.00 ska vi (jag och Andreas) på Lägenhets visning i bohus. Det är en 3:a som inte är så vacker. Men den kan säkert bli. Den är hyffsat billig så vi ska iaf dit och kika. Det är svårt att bortse från det knallröda köket och de bruna fula tapeterna i hallen. Men man får försöka att komma in i sin fantasi och se den så som man själv vill ha den. Men det är kul att gå och drömma.

Flänger runt.

Kategori: Allmänt

Igår hann jag med mycket. Jag var på jobbet och efter det till gymmet med Ickan. Tränade sjukt bra och idag har jag träningsvärk. Men det känns skönt. Efter gymmet gick jag till banken för att prata lite med dom. Sen till lindex för att hitta något att ha på mig på lördag (ska på middag). Jobbigt när man lånar ut kläder åt höger och vänster. Resultatet av det är att man aldrig har kläderna hemma som man vill ha på sig. Det är säkert så att jag vill ha på mig just de plaggen som inte är hemma just därför dom inte är hemma. Sen åkte jag till kungälv, dammsög, plockade in tvätt och skurade toan. Åkte på Andreas fotbollsmatch med Oskar som dom vann med 5-2. Sen hem diskade undan all disk och värmde mat till min prins som skulle åka till jobbet. Sen spenderade jag resten av kvällen i soffan med filt, film, Te och tända ljus.

Innan hade jag alltid panik över att vara ensam. Men igår njöt jag. Jag börjar njuta mer och mer över att vara ensam en stund. Det är skönt att kunna tänka och kunna göra vad man vill precis hur man vill. Utan att störa någon annan eller att bli störd. 

Under natten har jag åkt på en förkylning plus infektion i visdomstanden igen. Springer hos tandläkaren var och varannan månad. Så imorgon ska jag dit igen. Blir ju inte försvånad om jag får pencelin.

Imorgon gäller det. Håller tummarna.

God natt

Kategori: Allmänt

Nu har jag vart på möte och jobbat. Dagen rusade förbi och nu är det tydligen natt. Dax att packa gymväskan och lägga mig. Ska upp och jobba 6.30 imorgon, efter det gymma med Ickan. Längtar till torsdag och håller tummarna som dom är blåa. Kanske berättar imorgon vad jag ska göra eller kanske väntar tills torsdag. God natt

Helgen i få ord.

Kategori: Allmänt

Jag har inte orkat skriva något här i helgen. Men har haft en väldigt mysig helg med massa kvalitets tid med min prins. Vi har bakat kanelbullar, bakat pizza, kollat på filmer, spelat spel och tvättat en jäkla massa kläder. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra ordning mig för möte och jobb. Köpte även en bukett rosor när vi va och handlade i lördags. Väldigt fina och dom fick ta plats i vin karaffen. Den har jag tagit över och använder den som vas. Passar perfekt!

god morgon

Kategori: Allmänt

Igår spenderade jag dagen på jobbet och efter det åkte jag, mamma och Janina till partille. Slänge av Janina hos hennes kille. Jag och mamma handlade på Willys. Hon körde mig hem till Kungälv.  Jag lagade middag, vi åt. Vi började kolla på en film, 22.30 somnade jag. Kul fredags kväll vi fick tillsammans. Nu ligger vi fortfarande i sängen. Jag med Kaffe och min prins med te. Kollar på idol repriserna.

Time to sleep.

Kategori: Allmänt

Ska snart lägga mig. Kan iaf berätta att jag inte var på zumban igår. Ickan mådde inte helt 100 så vi avbokade. Knallade dock till gymmet idag efter jobbet och började med en power walk på 40 minuter, lite styrka för armar, mage, rygg och sen tillbaka till bandet för att power walka 35 minuter till. De små muskler som jag har i benen och rumpan sved. Benen skakade och svetten rann kan jag säga. Men Det är väl därför jag är där. När jag kom hem kastade jag mig i duschen och sen somnade väldigt gott på soffan. Där låg jag som en klubbad säl tills min prins kom. Det va dock 20.00. Då hade han med sig mina favorit godis nappar och en bukett blommor. Jag åt faktiskt några stycken, kunde inte låta bli. Nej nu ropar sängen.

First time.

Kategori: Allmänt

Idag ska jag prova på Zumba första gången i mitt liv. Är lite pirrig. Tur att jag har Ickan med mig ikväll. Ska snart ner och mäta lår, midja, armar osv. Jag ska börja med min träning nu igen så jag hoppas jag går ner lite. Dock hoppas jag att rumpan ska bli lite finare och "putigare" så mina easytone från Reebok ska vara på varenda sekund jag rör mig på gymmet eller promenerar.

Home.

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag och Jennifer in till stan. Något vi fick för oss sådär vid nio tiden. Gick längst avenyn och pratade och kollade på folk. Sen promenerade vi vidare till vasa. Satte oss på något litet och mysigt ställe och drack två öl. Pratade om allt och lite till. Sen Promenerade vi till bussen och åkte hem igen. Kan nog va den första gången som jag verkligen bara dricker två öl när jag säger att jag ska göra det. Brukar alltid bli lite mer än så. Va hemma redan vid två igen.

Har återigen försökt få in bilderna här men de går inte som jag vill. Långt ifrån. Ska dricka en kopp kaffe ute i solen och sen väcka min man. Vi ska åka hem till kungälv och spendera dagen i tvättstugan.



Irriterad

Kategori: Allmänt

Blir så irriterad! Jag har fotat allt, lagt in det på datorn och börjar ladda upp alla bilder. Jo men då ska datorn få för sig att lagga fast och helt plötsligt stänga av sig! Underbart! Får börja om om en stund när jag tagit en kopp kaffe och andats lite!

kassettband.

Kategori: Allmänt

Åkte in till stan igår igen för att möta upp Jennifer som har spenderat en vecka i Turkiet. Blev lite nya inköp och lite käk och tjat på det. Är helt slut. Jobbat hela dagen idag och ska göra det imorgon igen. Men lovar att visa vad jag har handlat denna veckan imorgon. Här kan ni se mitt nya älskade iphone-skal. Gillar egentligen inte att ha skal på men detta kunde jag inte låta bli att köpa i tisdags. Det ser verkligen ut som ett kassettband.