Jasmin Niemi

Ja tack.

Kategori: Vill ha.

Jag dog precis en stund. Jag vill ha nästan allt. Jag råkade trilla in på www.ljuvali.se och blev förälskad. Så Andreas min älskade, Jag fyller ju trots allt år imorgon ♥

Tele2

Kategori: Allmänt

Jag hatar er. Ni har lurat på mig ett jävla skit internet som laddar upp sidorna på internet långsammare än min gamelmormors döda snigel. Ni förstör mina dagar och kvällar och ja, Ni förstör hela vitsen för mig att ha en iphone! Kan inte göra något mer än ringa och det är knappt det med eran sändning. God natt. Nej Föresten jag är arg så ingen god natt.

Konstaterat.

Kategori: Allmänt

Ja nu ska jag på jakt efter B-vitamin. Jag äter b-vitamins tabletter då och då när jag kommer ihåg att ta dom. Men nu ska jag köpa nya och äta dom regelbundet. Har nog brist på B6 (hoppas jag). Nu undrar ni kanske varför jag hoppas på det. Jo eftersom brist på B6 kan visa sig genom kraftiga humörsvängningar och det har jag - även kallat PMS. Sjuka sådanna. Stackars Andreas som lever tillsammans med mig. Det är på gränsen att jag orkar med
Mig själv. Nu drar jag täcket över huvudet och sover en stund.

Föreläsningen.

Kategori: Allmänt

Föreläsningen skulle vara i två timmar. Jag måste erkänna att jag var väldigt skeptisk till att stanna under hela föreläsningen. Tänkte väl smita efter halva precis som Jennifer och hennes kille tänkte. Det var planen tills Tommy Svensson började prata. Satt och lyssnade i 2,5 timma och tappade hakan av denna man. Så påläst och så duktig. Gjorde föreläsningen rolig och intressant. Det handlade mycket om vitaminer och mineralier men även ALL skit som maten är full proppad med. Alla smaktillsatser och all skit rentut sagt dom tillsätter i det vi stoppar i oss. Det är skrämmande hur vi misshandlar oss själva. Jag har inte varit och är inte alls insatt men han väckte verkligen mitt intresse! Självklart har man hört mycket om tillsatser för både smak och färg, men trodde aldrig att det var såhär den sjuka verkligheten ser ut. Köpte två böcker för 50 kronor styck som jag tänkte börja läsa nu. Jag säger inte att jag aldrig kommer äta eller dricka onyttigt med smak och färgämnen i men det fick mig att tänka. Tack Jennifer som drog med mig på detta!

Föreläsning.

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker kaffe och pratar med Andreas och mamma ang kök. Jag lyssnar med ett halvt öra för allt bara snurrar. Men ska snart föna håret eftersom jag ska iväg på något spännande med Jennifer nu klockan 19.00. Det är en föreläsning ang dåliga saker i maten. Ja det var den beskrivningen jag fick av Jennifer. Men det kan ju bli intressant om inte annat. Jag är som sagt inte så insatt men men. Skriver lite senare hur det var.

Överskotts energi.

Kategori: Lägenheten.

Bra jobbat viskade jag till mig själv när jag la mig i sängen. Alledeles för lång snoozning igår kväll innan jobbet och för mycket kaffe på jobbet resulterar i överskotts energi. Vad ska jag göra nu då? Jo jag läser bloggar, kollar på inredning, kollar över ritningen på köket, klurar på mina projekt som svävar runt om i huvudet. Tror jag ska lägga mig igen, slänga på en film och försöka komma ner i varv och släppa allt som har med lägenheten att göra en stund. Det är otroligt roligt, men det är mycket och stressigt på samma gång. Vilken kyl, vilken fläckt, vilka tapeter, vilka golv. Ja vad ska vi ha av vad? Mest av allt längtar jag tills jag får packa uppp allt jag har köpt. Ställa allting på sin plats jag bara njuta att vi faktiskt klarade av att göra ordning allt. Dock känns det tyvärr som en längre evighet tills dess.

Ringblomsalva.

Kategori: Allmänt

Här är en bild på min underbara salva. Ringblomsalvan, använt den varje natt i 2-3 nätter nu och händerna är mjuka och fina igen. Har använt den på armbågarna med! Kanon är den.

Att fylla år.

Kategori: Allmänt

Ja snart är det ett år sedan jag fyllde 21. Ja då kan ni ju räkna ut att det är 22 år jag fyller på söndag. När jag säger att jag fyller 22 låter det ungt. Dock känner jag mig inte så ung längre. Jag jobbar och är på väg hemifrån. Blandade känslor måste jag säga. Men det jag inte har lyckats och orkat ta tag i är körkortet. Så det är ett måste innan jag fyller 23! Måste ta tag i mig själv.

Jobbet.

Kategori: Allmänt

Min blogg har inte samarbetat alls med mig idag. Varken på datorn eller på mobilen. Men nu så. Är på jobbet och dricker kaffe, läser någon gammal skvallertidning och kollar på tv. Imorgon ska jag och Jennifer på något spännande, dock är jag inte alls insatt i det, men berättar mer om det i morgon.

Pms

Kategori: Allmänt

Tror det är bättre att jag skriver imorgon för annars kan ni misstolka detta inlägg som att min dag har varit kass, men det har den inte. Okej, tanten på västtrafik och personalen på Grönbergs Interiör drog ner det lite. Varför fick inte jag någon kaka? Jag hade ju endå mina dyra stövlar på mig, missade ni dom? (Okej blev ledsen när jag insåg att Andreas var tvungen att hoppa in och jobba natten idag. På ca 15 dagar har vi nu 1 natt att sova tillsammans istället för hela 2.)  Men annars så, hoppas min PMS går över tills på lördag för då kommer jag vara sugen på Jennifers mojito som hon ska blanda till mig.

Planer.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och blir fin i håret och väntar på att Jennifer ska sluta sova bort hela dagen och blogga! Efter besöket här ska jag dricka en snabb kopp kaffe hos fröken sand och sen till Kungälv och lämna nyckeln till mäklaren. Andreas ska ha visning idag och jag har pimpat Lgh med rosor och ljus som går åt det orangea hållet. Är ju snart alla helgonens så passar bra. Andreas är hemma hos mamma nu och pratar om något hemligt. Tror det är någonting som har med min 22 års dag att göra, gillar inte överraskningar. Tänk så gillar jag det inte?

Sängen.

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag äntligen i sängen och skriver från mobilen. idag har jag jobbat, det var meningen att vi skulle åka och kolla på hockey men så blev det inte. Men tiden flöt på och gick ganska fort. Det känns att vi rusar mot vintern. Min hy är så torr så den spricker, speciellt i ansiktet och händerna. Så letade fram den fetaste krämen jag kunde hitta i skåpet och det visade sig vara "ringbloms salva för torr och sprucken hud". Köpte den sist jag var på fotvården för ca 80;-. Kanon är den och luktar gott. Finns och köpa i hälsobutikerna mef tror jag. Dock lite dyrare. Så nu har både händer och fötter fått sig en omgång, så har på mig strumpor som jag för övrigt hatar att ha på mig. Speciellt när jag ska sova. (Försöker ladda upp bild men funkar inte, är det bara jag som har problem med det?)

Tips för fina rosor längre.

Kategori: Allmänt


  • Se för det första till att du får färska rosor på stadig stjälk
  • Ta bort alla blad som riskerar att hamna under vattenytan (Bladen förstör annars det färska vattnet)
  • Eftersom rosen har "hård" stjälk bör vattnet vara minst 40 grader varmt
  • Häll näring i rosvattnet, det hämnar bakterietillväxten och ger rosen den näring den behöver
  • Snitta av stjälken ca 3 cm och skrapa 5 cm nedtill
  • Använd en vass kniv ingen sax! Om du klipper rosen klämmer du ihop de fina rör rosen får sitt vatten igenom. En slö kniv kan göra samma skada.
  • Om dina rosor börjar hänga kan du ge de stöd med papper under ett par timmar tills de är vattendragna igen.
  • Kolla dagligen vattennivån i vasen. Rosor är törstiga.
  • Rosor håller i snitt mellan 5-14 dagar
  • Gör nya snitt var 2-3 dag och byt vatten.

Hemmagjord blomsternäring till snittblommor:
  • Ta 2 tsk 12-procentig ättiksprit och 3-15 sockerbitar till 1 liter vatten.
  • Sockermängden varierar till olika sorters blommor.
Ju hårdare stjälken är, desto fler sockerbitar behövs!

Ikea

Kategori: Lägenheten.

Hela dagen har sprungit förbi idag. Va på middag hos Andreas pappa och sen åkte vi till Ikea. Vi ritade, planerade, räknade, ritade, pratade i 2 timmar. Hade inte klarat en sekund till kände jag. Skåpluckorna snurrade i huvudet på mig. Efter Ikea kom vi på att stekt falukorv med makaroner är sjukt underskattat hahaha. Fy vad pengarna rinner iväg. Men ska man bygga ett helt nytt kök vill man ju inte ha det någonting annat än perfekt!? Nu ska jag snitta om mina rosor och byta vatten så dom håller sig längre.

Behov.

Kategori: Allmänt

Kul att jag kom till jobbet 7 när jag började 9. Sitter och dricker kaffe och känner att jag behöver inhandla massa med nya saker. Typ kläder. Så ikväll ska jag sätta mig och kolla om jag hittar något fint som jag kan beställa hem. Älskar att få hem saker man beställer (om det passar såklart). Längtan efter att paketet ska komma, spänningen att öppna det och prova. Jaja ska väl göra lite nytta nu, är ju trots allt på jobbet!

ny kategori

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort en ny kategori som heter "lägenheten". Ja jag tror ni fattar sjävla vilka inlägg som kommer att hamna där. Nu har jag och Andreas vart i tvättstugan och kastat in två maskiner. Känner att det är vuxenpoäng att spendera sin fredags kväll i tvättstugan. (att jag ska upp och jobba 7 imorgon hör inte hit)...

På tidags så.

Kategori: Allmänt

Hemma från jobbet och ska lägga mig en stund innan jag ska tvätta. Skönt att jag jobbade med Anna idag och vi dealade lite med tiden, hon börjar två timmar senare och jag slutar två timmar tidigare. Kanon att ha bra arbetskamrater. Har äver ringt och bokat klipp och sling tid. Så på tisdag blir jag förhoppningsvis människa igen. Ser för jävlig ut i håret, ansiktet med för den delen. Blek och finnig, precis som vanligt så jag bör vara van tänker ni. Ja det borde jag men varje gång jag ser mig själv i spegeln är det en smärre chock. Men någon måste ju se mindre bra ut så dom som ser bra ut ska få en chans att glänsa. Så vad gör man inte för sina medmänniskor?


Såhär såg jag ut i i Maj när jag hade ljusbrunt eller kanske mörkblondt hår. Jag va ute efter en förändring med trivdes inte särskilt bra i det.

Mardröm

Kategori: Allmänt

De senaste nätterna har jag sovit sjukt dåligt och drömt en massa mardrömmar. Lika så i natt! Inatt handlade drömmen om Lgh och om hur olika jag och Andreas ville ha det. Han ville ha rött tak, lime gröna väggar medan jag bara ville ha vitt och romantiskt. Det vill jag i verkligheten också. Han är så snäll så han går med på det mesta men jag har lovat honom en klick färg i sovrummet. Nu ska jag äta lite frukost här på jobbet.

Projekt:

Kategori: Lägenheten.

Idag har jag och Andreas varit i lgh och tagit lite mått så vi kan beställa hem köket. Vill ni se bilder på hur det ser ut nu? Som ni ser har vi lite att göra. Dom har inte tömt lgh ännu men vi fick låna nyckeln så vi kunde mäta lite. Tog inga bilder på toan och hallen. Men tänk er vitt, vitt, vitt, vitt. Ja jag vill ha vitt över allt.

Köket:



sovrummet:



lilla rummet:




vardagsrummet:

Ger upp.

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och spelar mot Jennifer! Men roligt att hon har sån flyt och lägger första ordet och krossar mig som en kackerlacka. Jag ger upp. Hej då!

regn, regn och vänta.. lite till regn.

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från jobbet, jobbar kort på onsdagar så det är ju skönt. Ska dock jobba natten så jag ska lägga mig snart igen. Hur mycket regn finns det i himlen egentligen? Det verkligen öser ner. När jag cyklade hem från jobbet så små regnade det lite, när jag klev av cykeln här hemma öppnade de upp och regnet öste ner. Precis som nu. Nej nu ska jag äta lite flingor och sen sova.

Fastnade..

Kategori: Allmänt

Fastnade med en match i wordfeud mot min prins. Tro det eller ej, jag vann! Tror det är andra gången jag vinner över honom. Nu ska jag sova en kort stund, ska vara på jobbet 6.30 imorgon. Lyckat! Känner på mig att det kommer vara en lång dag imorgon!

Red velvet.

Kategori: Allmänt

Idag har jag hållt igång näst intill hela dagen. Jobbade, åkte och stor handlande sen hem till älskling för att förbereda inför visningen. Stor städade från golv till tak. Lagade middag och sen somnade jag i min älsklings famn
När vi kollade på tv, mysigt! Nu är han på jobbet och jag ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon och jobba plus att jag jobbar natten också!

Men, Janina bakade en kaka häromdagen. Kan ha vart den godaste kakan jag ätit på länge. Red velvet heter den, ska försöka slänga in receptet på den imorgon! Nu ska jag sova. God natt.

Skillnad på vatten och vatten.

Kategori: Allmänt

Attans, nu har tiden runnit iväg här igen. Nu ska jag dricka ett glas bubbelvatten sen hoppa i säng. Dock är det vatten från netto. Funkar utmärkt måste jag säga. Haha trillade nämligen in på "Mogis" blogg och såg då att hon drack vatten från S. Pellegrino’s Bvlgari. Kan säga ett en sådan flaska hamnar på ca 249;- och det tycker jag är SJUKT för en flaska vatten! Nog för att flaskan är tjusig, men är inte det ganska saftigt för en flaska miniral vatten från italien? Flaskorna finns dock bara i 6 000 exemplar i sverige och är inspirerad av Bvlgari´s vintagekollektion från 1965. Gud vad man lär sig mycket av att läsa bloggar. God natt.

Infektion.

Kategori: Allmänt

Nu har jag vart hos tandläkaren igen. Har fått infektion i såret men det har läkt utan på så dom fick klippa upp ett stygn och skölja lite... Smärta! Hon skrev ut starkare medicin och går det inte över inom en vecka ska jag åka tillbaka och klippa upp alla stygn och skölja och hålla på! Hoppas det går över. Nu ska ja ta bussen från Bohus och ta en tablett och lägga mig en stund. Kallt är det ute

Mys

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i soffan och myser. Mitt hjärta är och hämtar pizza som vi ska äta, får se hur det går för mig. Nu börjar "tre trappor" med Robert Gustavsson. Har ni sett det? Själv tycker jag det är lite mycket men men.

Slut..

Kategori: Allmänt

Snart är helgen slut och jag har inte gjort ett skvatt. skrev ett inlägg förut som inte har kommit upp här.. Men idag har vart en jobbig dag. Har haft ont och inte alls mått bra. Städade iaf mitt rum och rensade bland mitt smink och massa annat så det va bra. Andreas snarkar som aldrig förr så det va en väldigt mysig kväll vi fick tillsammans. Precis samma va det igår. Tror han somnade 11. Nej jag får väl kolla på filmen ensam då.

Vaken..

Kategori: Allmänt

Har vart vaken sen klockan 3. Har fruktansvärt ont i käken, tungan, kinden och örat. Fruktansvärt ont! Medicinen har jag tydligen blivit immun för, hjälper inte ett skvatt!

Skrynklig.

Kategori: Allmänt

Har är den blusen som jag ska sy om lite lätt. Den är otroligt skrynklig efter att ha legat i högen med allt annat jag har tänkt att sy om. Det är en hel del. Men som ni ser på bilden är det en stor reva i ärmen. Så får klippa av ärmarna och trixa lite. Hoppas bara den blir lika fin i verkligheten som den är i mitt huvud. Nu - kaffe.

Bra jobbat.

Kategori: Allmänt

Då ska vi se vad jag gjort idag, Vet inte var jag ska börja. Men jag har legat på soffan, knaprat piller, sovit, legat på soffan, knaprat piller och sovit. Ja där har ni min dag! Har haft ont i varenda tand på under käken idag, en känsla som inte går att beskriva. Men skulle jag försöka är det en kliande, ömmande, pirrande smärta som går upp i örat och ögat på höger sida. Att jäspa är omöjligt. Nu ligger jag i sängen och kollar på "har du hört ryktet om Morgans?" och väntar på att medicinen ska dämpa smärtan så jag kan sova igen. Imorgon kommer min bättre, mycket bättre halva hem från sin golfresa! God natt.

Golfpeggar.

Kategori: Allmänt

Har ni någon i familjen som spelar golf? Syster, mamma, pappa, sambo, kusin eller vem det än är. Be dom tömma fickorna innan ni tvättar era kläder tillsammans. Varför kanske ni undrar! Jo eftersom dom använder sånnahär fina "pegg" (dom man trycker ner i gräsmattan och sätter golfbollen på). Andreas hade glömt att tömma fickorna för ett tag sedan när vi skulle tvätta. Jag hade köpt en ny blus som jag hade hunnit använda en gång innan jag slängde den i maskinen tillsammans med massa annat. När jag tar ut allt och hänger på tork märker jag att min blus har ett stort hål i ena ärmen. Jag trodde det hade vart ett litet hål från början av kanske larmet som sedan blev större när jag tvättade blusen. Tänker inte så mycket mer på det. Slänger in en maskin med handdukar. Tar ut dom och ser att även i en av handdukarna finns det ett stort hål. Kollar i den tomma tvättmaskinen och där har ett pegg satt sig fast. Så jag ska sy om min blus och tänkte visa lite bilder på den imorgon. Så nu kollar jag alltid igenom alla fickor så inget ligger i och lurar. (fast Andreas säger att han alltid tömmer fickorna!)


bild

Måste överleva!!

Kategori: Allmänt

Hemma från mötet och ska koka lite soppa och lägga mig i soffan. Andreas skickade sms förut och han hade det bättre än bra. Han hade gjort en Hole in one idag och jag blev väldigt stolt över min man. Faktiskt. Jag är inte över förtjust i golfen måste jag säga men när man lever ihop med en som älskar det kan man inte låta bli att bry sig.. Dagens planer är att överleva smärtan jag har i munnen och kolla på tv. Aldrig att jag opererar munnen igen. Aldrig någonsin!

shreks syster.

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker kaffe, snart ska jag hoppa in i duschen och försöka duscha av mig känslan att jag är Shreks syster. Sen ska jag på möte på jobbet. Jag hoppas jag ordnar in någon imorgon för mig. Har två pass som jag måste få in folk på. Jag är inte i skick för att jobba, shreks syster jobbar inte. Hon badar i lera och skrämmer barn.

 

Snälla säg..

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här i mörkret. Har tryckt i mig lite fil eftersom flytande föda är typ det enda jag kan få i mig pga av mitt monster ansikte! Tankarna snurrar ju mer kinden sväller. Jag kan inte låta bli att ta åt mig av allt folk pratar om där ute. Jag vet vad jag har gjort, sagt och hur jag har betett mig. Inte alltid så väldigt snällt, trevligt eller vänligt. Inte alls. Men alla gör väl fel någon gång i sina liv? Har någon levt ett felfritt liv? Man lär väl sig av sina misstag? Men jag kan inte låta bli att bli väldigt ledsen och känna mig väldigt ensam när jag får höra "hur hemsk människa" jag är. Jag har lärt mig en sak, och det är vart jag än trampar så är det på någons tå. Spelar ingen roll om jag känner personen eller inte. Men endå fan råkar jag trampa på någons ömma tå. Många säger att personer i fråga reagerar på olika sätt pga av avundsjuka. Men vad har jag som inte dom har? Den frågan kan jag ställa till mig själv hur många gånger som hellst. Kommer inte fram till något svar endå. Men om du som läser detta tycker jag är en hemsk människa så snälla, snälla snälla säg varför. Hur ska en människa kunna ändra på sig utan att få veta vad felet är... 



"Jag har ingen rätt att vilja förändra andra om jag inte själv är öppen för förändring"

lite svullnare än vanligt.

Kategori: Allmänt

Har försökt blogga från mobilen men det har inte riktigt fungerat! Fredags natt jobbade jag och lördags va jag ute och firade lite. Andreas och jag spelade på hästar och fick 7 rätt. Vi blev tyvärr inga miljonärer men vi fick in en slant som ska gå till köket i lägenheten. Det var en lyckad kväll. Vi sov över hos Oskar som lånade sin brors lägenhet i stan så på söndagen åt vi frukost i haga och kick runt bakfulla och kolla lite. Jag hittade en jacka. Äntligen. Sen käkade vi middag och åkte hem och sov. Igår opererade jag ut min visdomstand. Kommer inte ihåg någonting eftersom jag fick dunder medicin som hade kunnat söva en elefant, så gårdagen är ganska suddig. Andreas är i spanien och spelar golf och jag är hemma.. sjukskriven.. väldigt, väldigt, väldigt svullen!!

Har försökt blogga från mobilen men det har inte riktigt fungerat! Fredags natt jobbade jag och lördags va jag ute och firade lite. Andreas och jag spelade på hästar och fick 7 rätt. Vi blev tyvärr inga miljonärer men vi fick in en slant som ska gå till köket i lägenheten. Det var en lyckad kväll. Vi sov över hos Oskar som lånade sin brors lägenhet i stan så på söndagen åt vi frukost i haga och kick runt bakfulla och kolla lite. Jag hittade en jacka. Äntligen. Sen käkade vi middag och åkte hem och sov.   Igår opererade jag ut min visdomstand. Kommer inte ihåg någonting eftersom jag fick dunder medicin som hade kunnat söva en elefant, så gårdagen är ganska suddig. Andreas är i spanien och spelar golf och jag är hemma.. sjukskriven.. väldigt, väldigt, väldigt svullen!!

Jobbar lite!

Kategori: Allmänt

Knepigt det blev, alla bilder kom upp dubbelt upp! Men men, nu jobbar jag. Dricker kaffe och pratar lite. Så Jennifer, vad gör du efter tre? Va va va? Vill du slinga mitt hår? Det kan inte bli värre än det är nu!

En uggla och häst till familjen!

Kategori: Allmänt

Efter röntgen behövde jag spendera lite pengar:

Längtar hem.

Kategori: Allmänt

Då är det bara 3,5 timmar kvar tills jag får gå hem och sova i 4 timmar innan jag måste upp igen. Sitter och äter mannagrynsgröt, dricker kaffe och kollar på något värdelöst på tv! Mycket jobb framför mig nu.

• jobbar dag torsdag.
• jobbar dag + natt fredag.
• jobbar natt måndag.
• jobbar natt tisdag.
• jobbar dag + natt torsdag.
• jobbar dag lördag.

Sen jobbar jag på som vanligt, dagar och kvällar 5-6 dagar i veckan.

Lönen är mer än välkommen sen!

Natt...

Kategori: Allmänt

Då va jag tillbaka på jobbet för andra gången idag. Jobbade morgon, gick hem och sov en stund. Sen kom Andreas och vi sov en stund till. Han är lite sjuk men alla vet hur illa det är när killar är sjuka. Ja då är dom väldigt sjuka, så jag erbjöd mig att jobba hans natt om han körde och hämtar mig från jobbet. Det gick han med på så nu sitter jag och dricker te och skissar ner lite idéer om hur sovrummet ska se ut! Ni förstår nog inte hur glad och lycklig jag är. Knappt att jag förstår det själv.

God natt

Kategori: Allmänt

Har spenderat dagen på jobbet. Kom hem vid 22.10 och drack en kopp med mamma. Nu sitter vi bara och glor på tv och jag ska snart hoppa i säng. Upp och jobba i morgon igen. På onsdag ska jag till mölndal och röntga tanden som dom sedan ska operera ut på måndag. Inte bara att jag opererar ut tanden på måndag, jag jobbar även natt och Andreas åker till Malaga i 5 dagar för att spela golf. Det är inte rättvist, inte alls. Nu blir jag bitter av tanken att jag måste vara hemma och jobba medans han får roa sig. Haha, han är väl kanske värd det. Men bara kanske.

Sådär extra av allt.

Kategori: Allmänt

Idag är en sån dag som jag känner mig extra snygg.. Slitet hår, finnig, blek, mörk utväxt, påsar under ögonen, omålade naglar.. Ja behöver jag säga mer? Måste ringa frissan snarast och beställa tid för slingning och klippning! Har duschat och snart ska jag kleta på en halvtorkad mascara (nej så illa är det inte.. än!!). Tror inte det spelar någon större roll hur mycket och borstar håret eller sminkar mig. En gris är allt en gris med eller utan peruk.. Jobbet snart.. Yippie vad kul att helgen är över.....

Inga barn gjorda..

Kategori: Allmänt

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja. Varför reagerar i stort sett alla lika dant när jag säger att jag och Andreas köpt lägenhet. Svaret är oftast "jaha, en tvåa då eller?". Sen säger man "nej en trea faktiskt". Då blir folk lite halvt chockade och ger en ett falskt leende och säger "oj. jaha.. en trea.. Ska det bli en till i familjen?". Nej mina damer och herrar, vi ska inte skaffa oss en junior. Inte idag och inte imorgon. Vi vill ha ett boende där vi har plats. Nu har vi ett rum över som blir som ett kontor. Där alla papper ska vara insatta i pärmar, ett skrivbord.. Ja ni fattar. Alltså inget barnrum. Nej nu ska jag koka en kopp kaffe och fortsätta spana på inredningsprylar.

Tacos

Kategori: Allmänt

Är hemma hos Oskar och ska äta middag. Tacos och till efterrätt chokladpudding med grädde! Enkelt men gott! Ska titta på reprisen av ensam mamma söker också.

Galen natt.

Kategori: Allmänt

Igår va det after work med jobbet i kungälv. För att göra kvällen kort kan jag säga, förfest, limousine, champagne, mat, öl, dans, kebab. Kom hem halv 5 i morse och va inte så fräck i morse då allt fortfarande snurrade när Andreas kom hem från jobbet 9.00. Men det va det värt. Hade riktigt roligt. Länge sedan jag skrattat såhär mycket. Tack. Vart på middag hos Andreas pappa. Hans fru fyller nämligen år så det va lite kalas. Jag försökte vara social men vet inte om jag lyckades särskillt bra. Nu ska jag göra mannagrynsgröt och slänga på en film.

Thank you.

Kategori: Allmänt

"Thank you for supporting our fight against Brest cancer. Lindex, autumn 2011."

Rosa

Kategori: Allmänt

Ljust Rosa, enkelt, och en fin tanke! Rosabandet armbandet köpte jag på lindex för 79;- och tycker det är jätte fint!