Jasmin Niemi

Om tio nätter igen.

Kategori:

Kollade lite i almanackan här på jobbet, såg att efter mina två nätter nu jobbar Andreas fyra nätter, sen jobbar jag två nätter till och han ytligare två. Så nu får vi inte sova med varandra på tio nätter. Roligt, roligt.

18 timmar jobb.

Kategori:

Idag jobbar jag ett härligt dubbelpass först 8 timmar och sen sova lite sen 10 timmar till. Usch vill bara sova. Till och med kaffet går segt att dricka. Bra start efter semestern...

Om sex..

Kategori:

Om sex timmar börjar jag jobba efter tre veckor semester. Känns för jävligt faktiskt. Vill inte alls, vill ha semester resten av livet och emellan åt från livet också. Men nu är varken jag eller Andreas rika så vi måste jobba. Det ända positiva är att vi jobbar tillsammans imorgon, 7.15-15.15 kommer vara helt slut imorgon så är väl bäst att försöka sova lite. Natti. Ps. Ni suger på att kommentera.

Magiskt.

Kategori:

Hade en magisk dag igår. Fast himlen öppnade sig precis när vi kom in till stan för att åka till Andrew och äta. Vi hann inte ta skydd innan vi var dränkta och mina skor fick jag tömma på vatten x antal gånger. Inte en droppe under hela konserten och inte där efter heller. Bruce levererade kärlek och lycka. Sjukt bra.

Onsdags

Kategori:

Såhär såg det ut i onsdags då vi spenderade kvällen i hålanda. Utsikt över sjön och en helt fantastisk kväll ute på altanen. Mycket prat och skratt.

Spelkväll

Kategori:

Ikväll blev det en lugn kväll. Oskar kom hit på middag och sen spelade vi Sequence. Man har sju kort på handen och ska försöka få fem i rad. Ser riktigt tråkigt ut men det är verkligen ett roligt spel. Knektarna är typ frikort, antingen har knektarna ett öga och då får du ta bort en mark eller så har dom två ögon och då får du lägga till en. Jag vann dom tre första gångerna sen gick det utför. Men så är det ibland.

Michael Kors

Kategori:

Tänk att min älskling köpte mig en sån fin klocka till mig idag. Som jag har suktat efter den och nu är den min.

Fars hatt.

Kategori:

Har bokat bord på hatten till torsdag. Grill och skaldjurs buffé står på menyn, ganska dyrt måste jag säga, 279 kronor per person men man får väl se det som att 100 kronor är som inträde för att slippa stå i kö i en timma eller två. Så nu hoppas jag att folket som sagt att dom ska följa med inte drar sig ur. En har redan hoppat av men nu hoppas jag att resten vill följa med.

God morgon

Kategori:

Äntligen lite fint väder här hemma också, dock blåser det halv storm men men. Andreas är omöjlig att väcka idag. Har försökt några gånger men börjar ge upp. Ska dricka upp mitt kaffe och gå och hoppa på honom en sista gång. Vill ut i det fina vädret och inte sitta inte.

Bio

Kategori:

Jag och Andreas har varit på bio idag. Cockpit hette filmen, Den va helt okej faktiskt. Nu sitter vi i bilen och lyssnar på Karlavagnen, hur mysigt som helst. Älskar att åka bil på Kvällen/natten. Efter att ha varit ifrån Andreas i 6 dagar känner jag mig som ny kär. Bubblar i hela kroppen när jag kollar på honom.

Bikini

Kategori:

Nöjd.

Mardrömmar

Kategori:

Somnade förut i Andreas famn men vaknade av en mardröm och nu kan jag inte somna om. Andreas sover som en stock och gnisslar tänder. Obehagligt ljud. Ska försöka sova lite igen. Hoppas att jag kan somna fast grannen lyssnar på hög musik. God natt.

Bruce Springsteen

Kategori:

Oh, ibland är han bra. Andreas alltså.. Han har haft en biljett till Bruce hur länge som helst men inte jag. Vi har letat och letat men inte fått tag på någon till mig. Men nu skickade han sms och det är löst. Så på lördag ska vi på Bruce tillsammans! Är så glad.

Ullared

Kategori:

Mamma och pappa kom och räddade mig från oljudet hemma. Andreas och hans pappa håller på att såga och greja med lister och allt vad det va Själv åkte jag till Ullared och köpte på mig massa onödigt som vanligt. Andreas kommer väl inte bli så imponerad när han få se vad jag köpte. Köpte dock en väldigt, väldigt fin bikini. Tyvärr ingen som håller upp mina taxöron till bröst men det skiter jag i nu, hittar ändå ingen som känns bekväm och är fin. Så nu köpte jag en som bara är fin, väldigt fin som sagt.

Home sweet home.

Kategori:

Då har jag kommit hem från bohus-Malmön efter 6 dagar. Känns sådär. Dock va det skönt att träffa Andreas igen. När jag kom hem hade han köpt 10 röda rosor och en iPhone hållare som man fäster på armen när man är ute och pw eller springer till mig. Nu ska jag ut och inviga den tänkte jag. Pw till surte och tillbaka.

Sol, båt, hav.

Kategori:

Idag tog vi båten till Kungshamn och till Smögen. Det blev en räksmörgås och en öl till lunch i solen. Nu har jag sovit en stund och ska snart hoppa i duschen. Finns så mycket fina hus här så man drömmer sig lätt bort.

Sol underbara sol.

Kategori:

Solen skiner här idag också, hur skönt som helst, dock blåser det jätte mycket. Idag åker vi till torp för att rasta kortet en sväng. Hoppas jag hittar någonting fint. Jag åker hem på onsdag och då har jag vart här en vecka. Perfekt. Jag trivs här på ön. Allt är så mysigt, tyst och fridfullt. Ingen stress och inga måsten.

Njuter-

Kategori:

Skulle bara säga att jag lever, njuter och har det bra. Jävligt bra.

Kärlek-

Kategori:

Jag älskar dig.

27 år som gifta.

Kategori:

Idag har mina älskade föräldrar varit tillsammans i 33 år och gifta i 27 år. Grattis på eran bröllopsdag! Älskar er högt över stjärnorna.

Armband

Kategori:

Silverkors från Gina och fjäder från Raglady.

Over and out.

Kategori:

Ja humöret går upp och ner och känner mig fortfarande otroligt stressad och trött. Men sova kan jag inte! Drömmer mardrömmar, vaknar av att jag håller på att dö av värmeslag. Måste få lite miljöombyte känner jag så jag åker till Bohus-Malmön ett par dagar. Andreas stannar hemma men kanske kommer dit en sväng på söndag. Träningskläder är packade, någon bok och lite annat. Ska bli skönt att komma dit men ändå inte. Men det är väl det bästa just nu.

God kväll

Kategori:

Kom precis hem. Har vart ute och kört bil i bohus djupaste skogar. Körde med Andreas lite i smyg. Jag körde nästan i 45 minuter. Starta i backe, backa lite och bara köra på. Gick väldigt bra och kul va det. Nu är varma mackor på g och lite film.

Åh

Kategori:

Pajen blev inte alls som jag ville! Hittar inga kläder att ta på mig. Det är varmt men ändå lite kallt. Orkar inte sminka mig eller göra ordning mitt hår (som om jag någonsin gör det nu förtiden?). Är törstig men inte på vatten. Ja ni ser ju. Lika bra att jag drar täcket över huvudet. Hej svejs.

Snabbis

Kategori:

Har grejat här hemma och Andreas är och spelar golf. Smördegen vilar i kylen och jag ska duscha. Sen ska jag baka en bärpaj och ta med till familjen Blomgren.

Vad gör vi vakna?

Kategori:

Jag kunde inte sova och Andreas vaknade när jag höll på att vrida och vända på mig. Nu ha vi ätit frukost och kollar på Nyhetsmorgon. Vi ska väl gå ut på en pw om en stund.

Nytt

Kategori:

Köpte två linnen på h&m med en liten dragkedja på ryggen. Andreas tyckte det blommiga såg tantigt ut men jag tyckte det var sött. Bara 99;- styck.

Känner mig som ny

Kategori:

Va ju på ansiktsbehandling idag. Passade även på att färga bryn och fransar. Hon plockade även brynen. Är jätte nöjd.

Nya skor-

Kategori:

Nya träningskor fick följa med hem. Sjukt nöjd!

Löjligt stolt

Kategori:

När Andreas fyllde 28 (alltså lite över 1 år sen) fick han en jätte fin passonsblomma av sin mamma. Den överlevde tills flytten och renoveringen då vi glömde av den. Men jag gav inte upp. Jag klippte ner den och ställde undan den. När jag kollade efter ett tag hade ett blad kommit och nu kollar jag till den dagligen. Är löjligt stolt att den vuxit så mycket och nu har jag fått sätta i ett hjärta av ståltråd så det kan klättra.

God morgon

Kategori:

God morgon. Idag är det första dagen på semestern och det ska jag fira! Ska på ansiktsbehandling, brynplock och fotvård senare idag. Först ska jag och Andreas åka till Backaplan så jag kan köpa nya träningskläder och kanske skor. Får se om vi hinner åka till hans mamma idag och hälsa på och leka lite med Jamie! Finns ingen som kan få än på bättre humör. Nu ska jag dricka kaffe och passa på att måla naglarna när Andreas ändå sover.

Torkar frukt.

Kategori:

Håller på att torka lite citron skivor i ugnen och två röda chilifrukter. Varför? Ska ha det som dekoration i blommorna.

Effektiv dag-

Kategori:

Tror Andreas förstod att jag va irriterad när jag gick och la mig för när jag vaknade hade han diskat och ställt in i maskinen. Nu har jag tvättat fönster, dammsugit, tvättat tvätt och ska strax gå in och fortsätta med maten. Färskpotatis, köttbullar och gräddfil. Efterrätt blir det äppelpaj med vaniljsås.

Blir sjukt irriterad

Kategori:

Kände hur lyckan bubblade i Mig när jag gick av jobbet i morse. Dock sipprade den ut direkt jag kom hem. Bad Andreas diska en kastrull och en ungsform efter middagen i fredags eftersom jag gjorde maten och salladen och allt annat. Ja det va ju inga problem, men igår morse stod det kvar i köket. Jag åkte inte hem mellan jobb passen utan gick till mamma och idag när jag kom hem, tro det eller ej men kvar stod det. Plus tallrikar och skålar han använt under gårdagen. Fattar inte varför man inte ställer ner det i diskmaskinen direkt? Jag tar varken med mig diskmaskinen, diskmedel eller diskborsten när jag går hemifrån. Men skjut upp saker och blida för det tills jag tar det. Gör det.

Maaat

Kategori:

Märks att det är "den" veckan i månaden som närmar sig. Är sugen på allt hela tiden, salt, sött, surt, starkt ja allt. I natt får jag nöja mig med en skål sparrissoppa och ett knäckebröd med ost på.

....

Kategori:

Det löser sig...

Kategori:

Är på jobbet igen och har precis fyllt i tomma pass i schemat och löst allt på bästa sätt. Mitt huvud har gått i 110 idag och jag känner mig bara stressad över att vi ska ta semester. Kanske hade räckt med 1 vecka istället för 3? Personalbrist under semesterveckor är inte alls kul att handskas med. Men det ska bli skönt med lite ledigt iaf. Är det ens någon ide att fråga vad ni ska göra i sommar? (ni brukar ju ändå inte svara)

Stress

Kategori:

Snart jobbat klart första passet. Skönt. Jag lyckades självklart försova mig i morse. Vaknade 7.19 och jag börjar 7.15. Slängde på Mig kläder och kastade ner mascara i väskan. Andreas körde mig så va på jobbet 7.40, fort gick det. Sprang över till affären och köpte frukost, tandborste och en tub tandkräm. Känner mig fortfarande stressad och hatar att vara stressad! Sist jag skyndade mig till bussen efter frukosten skickade Andreas sms och frågade varför yoghurten stod i skafferit. Jadu, det undrar jag också. Det var nog Evert som ställde den där. (vem Evert är kan ni få reda på en annan dag.)

Sen sist-

Kategori:

Har jag inte gjort så mycket. Vart ute och slirat lite, lekt med Jamie, power walk'at och jobbat. Har jobbat som en idiot men idag är det sista dagen innan jag går på semester i 3 underbara veckor. Eller, jag går på semester 7.30 imorgon. Jobbar ett sånt fint dubbel pass idag, först 7.00-15.00 och sen 21.45-7.30. Men sen kan jag göra vad jag vill utan att tänka på att jag ska upp tidigt.

På tiden.

Kategori:

Grattis blogg.se det var på tiden att ni fixade appen! Bloggar lite senare ska ut på en pw innan jag somnar.